Netflix overvejer offline indhold

Der er ingen tvivl om, at Netflix uden sammenligning er den mest udbredte streamingtjeneste i verden og også i Danmark, hvor der er flere millioner der har adgang til tjensten og hvor der er over en halv million betalende abonnenter.  Netflix er også dem der har mest indhold, selvom Viaplay målt på antallet af serier, rent faktisk er en lille smule større, har Netflix langt flere timers indhold og flere sæsoner.

En af fordelene Viaplay tilbyder, som Netflix, HBO Nordic, C-More Play ikke har, er at man kan gemme indholdet og se det offline, hvilket betyder at man kan downloade film og serier og se dem i bilen, på flyet, i toget eller andre steder, hvor det måtte knibe lidt med en internetforbindelse.

Det har været en klar fordel for mange, især hvis man rejser meget, og har uden tvivl fået nogle til at vælge Viaplay til fordel for eksempelvis Netflix eller HBO, men den tid kan nu måske være ved at være fortid.

Tidligere har Netflix kategorisk afvist, at de ville lavet noget tilgængelige offline, hvilket de blandt andet gjorde ud fra problemer med rettigheder og lignende. Nu er snakken dog blevet lidt en anden, og selvom der ikke er kommet nogen udmeldinger om, at det kommer til at ske, alligevel er der meget der tyder på, at det kommer til at ske, og flere spekulerer endda i, at det allerede kan komme til at ske i år.

Som du kan læse her, så har Joris Evers der er direktør for Global Kommunikation udtalt, at det er usandsynligt det kommer til at ske, men dette skal ses i det lys, at han han tidligere kategorisk har aflyst det, og at han altså nu i den grad åbner døren på klem over for muligheden.

Hvor mange kunder det potentielt kan komme til at koste Viaplay vil tiden vise, men de gode mennesker fra Visat havde nok foretrukket, et Netlfix ikke kom med denne udvikling af deres tjeneste.

Skriv en kommentar