Netflix vil lave 20 originale serier

I de seneste par år har Netflix haft stor succes med House of Cards og Orange is the New Black, der begge er original Netflix serier, som er produceret udelukkende til streamingtjenesten og som forventes at have skaffet et tocifret million antal nye brugere af tjenesten.

De har ikke overraskende været meget tilfredse med dette resultat, ligesom diverse Golden Globe og Emmy nomineringer nok heller ikke skader på direktionsgangene.

Det er også til glæde for os brugere, der får mere indhold på tjenesten, der senest har budt på en anden stor satsning Marco Polo, der dog ikke lader til at kunne følge med de to andre i popularitet og hype.

I fremtiden kan vi forvente mange flere originale serier fra Netflix. I hvert fald har Ted Sandaros, der er indholdschef hos Netflix, fornylig udtalt at de regner med at de i den nærmeste fremtid skal komme op mod 20 nye originale serier.

I de kommende år håber Sandaros på, at der vil komme en ny serie eller en ny sæson af en original serie hver anden uge, hvilket må siges at være en rimelig offensiv strategi, men også en perfekt måde at holde på os kunder, der ikke kan undgå at blive andet end vindere i den sag.

Der er stadig mange, der er meget interesseret i at vide, hvor mange der rent faktisk ser de forskellige serier, hvilket Netflix af princip aldrig har udtalt sig om, og sådan bliver det ved med at være. I og med de ikke sælger reklamer, har de ikke nogen forpligtelse til dette, og Sandaros mener at det er forkert at måle udelukkende på hvor mange, der ser de forskellige ting, og det vil også blive holdt hemmeligt i fremtiden.

 

Skriv en kommentar