Netflix vokser stadig

Det er ikke mange år siden, at Netflix var noget ganske få kendte til. Så rykkede det en lille smule ind i stuerne og flere begyndte at tale om det. I dag er det nærmest hvermandseje og sådan er det mange steder.

De nyeste tal viser nemlig at der kommer mange nye kunder i biksen. I fjerde kvartal af 2014 var der således 2.4 millioner nye brugere der tilmeldte sig tjenesten. Det svarer til at der hver dag er mere end 25.000 kunder der kommer til, hvilket må kaldes en ganske eksplosiv vækst.

Der er nu tæt på 58 millioner brugere, og inden første kvartal af 2015 er det nok sikkert at sige, at Netflix vil have rundet 60 millioner brugere på verdensplan. Netflix mangler endda stadig at blive lanceret i flere lande som eksempelvis Australien.

Og det er naturligvis godt nyt, for jo flere brugere der er, jo flere penge er der også i kassen. Godt for ejerne, men bestemt også godt for os forbrugere, da det betyder flere originale serier i høj kvalitet som eksempelvis Orange is the New Black og House of Cards hvor tredje sæson af sidstnævnte får premiere om en god måneds tid.

Skriv en kommentar