Nordisk Film laver streaming tjeneste

Hører du til blandt dem, der ikke synes at der er noget mere fantastisk end gamle danske film, så er der ekstremt godt nyt på vej. Nordisk Film er nemlig inden længe klar med deres nye streaming tjeneste Dansk Filmskat.

“Dansk Filmskat” henvender sig til filmelskere, det vil være her der bliver mulighed for et gensyn med de danske filmklassikere lyder fra fra Nordisk Film. Selvom der er et kæmpe udvalg af film og serier, er de danske gamle klassikere stadig meget populære, hvilket høj seertal og fan sider vidner om.

Det har Nordisk Film været opmærksomme på, og har taget konsekvensen af at alt peger i retningen af streaming, og derfor lancerer de nu denne tjeneste.

Modsat flere andre tjenester bliver det muligt at streame det via Airplay på Apple TV, hvilket er noget som HBO ikke har formået endnu.

Den første måned bliver gratis, og herefter kommer tjenesten til at koste 49 kroner om måneden, hvilket må betragtes som værende en ganske lav pris for tjenesten. Nordisk Film skal dog heller ikke ud med de helt store investeringer, da de i forvejen ejer filmene, der vil være at finde på Dansk Filmskat.

Skriv en kommentar