Nu kommer Fargo på Netflix

Sidste år havde Fargo premiere på HBO, men hvis du ikke er blandt dem, der har den tjeneste, eller har købt den på dvd eller blu-ray, men derimod har Netflix, får du chancen nu. Den 6. februar får første sæson nemlig premiere på den noget mere udbredte tjeneste.

Normalt finder man ikke mange af de samme serier på både Netflix og HBO, men Fargo er en undtagelse, da det ikke er HBO produktion, men er serie som HBO har sikret sig rettighederne til at streame fra FX, der også står bag serier som Sons of Anarchy, Californication, Justified og meget andet.

Første sæson af serien der er baseret på filmen af samme navn, blev en god succes for både FX og HBO. Serien havde gode seertal, og så har den vundet en hav af af de største priser.

Der er da også allerede efter sæson 2 på vej af Fargo, der bliver dog ikke gensyn med Martin Freeman og Billy Bob Thornton eller de andre fra første sæson, efterfølgeren kommer nemlig til at være en prequel og foregå inden handlingen i den første sæson.

Som skrevet får Fargo premiere på Netflix den 6. februar, og generelt vil der nok blive mange streaminger i den kommende måned. Udover Fargo er der også premiere på en anden prequel serie, Better Call Saul, der hvor første afsnit rammer tjenesten den 9. februar.

Der vil utvivlsomt også være millioner verden over, der glæder sig til den 27. februar. Her vender Francis Underwood og resten af House of Cards tilbage.

 

 

Skriv en kommentar