Ønsker du også at være på forkant med de nyeste film og serier?

Flere og flere danskere dropper den klassiske TV pakke som vi kender den og bliver i stedet større og større abonnenter på streamingtjenester. Der bliver både brugt mere tid på det enkelte tjenester og samtidig er det meget normalt at folk har adgang til langt flere tjenester end man havde for bare få år siden. Mange vælger streaming til i dag da man i meget høj grad får adgang til de nyeste film og serier og endda kan se dem lige når det passer dig i stedet for at tilpasse din i forvejen travle hverdag til at du skal finde plads i stuen hvor torsdag for at kunne se næste afsnit. Der er det blevet langt nemmere med streamingtjenester, og nu kan du blot sætte det afsnit du er nået til på lige når det passer dig og derfor er streaming af serier & film meget populært

Samtidig så har man også set en stor stigning af egenproducerede film og serier. Det betyder altså at Netflix, HBO eller nogle af de andre tjenester går ind og laver deres egne serier. Det medfører at du kun kan se det på deres platform og de andre tjenester ikke bare kan købe adgang til serien for at tilfredsstille deres kunder. Det tvinger folk til at have adgang til en bred palet af forskellige tjenester og derfor er der mange der ikke sparer det store ved at droppe TV pakken da man i stedet blot har en masse streamingtjenester. Men hvis man får højere værdi ud af det, så er det jo det bedste for mange.

Derudover så kan man også se at der kommer nye tjenester til hele tiden. Af de nyeste er det værd at nævne Apple TV+ og Disney+ som de største konkurrenter til de etablerede på markedet allerede nu. Det bliver spændende at se om de kan følge med, da firmaerne bag ved jo råder over store summer der kan investere stort i nyt indhold.

Skriv en kommentar