Olive Kitteridge – Ny miniserie på HBO Nordic

Olive Kitteridge - Ny miniserie på HBO Nordic Olive Kitteridge - Ny miniserie på HBO Nordic

Så er der igen godt nyt til abonnementer på HBO Nordic. I november får vi endnu en ny serie på den skandinaviske streamingtjeneste HBO Nordic. Denne gang i form af en miniserie ved navn Olive Kitteridge.

Olive Kitteridge er en sjov men samtidig tragisk fortælling om en mindre by i New England og dennes indbyggere. Vi følger indbyggerne i en periode fordelt på 25 år, en fortælling om livet på godt og ondt set igennem øjnene på den skarpsindige og spydige Olive. Olive har et varmt hjerte men har også måtte bære på meget sorg – og det kommer til syne igennem et væld af sjove og paradoksale episoder i den fire afsnit lange miniserie.

På rollelisten finder vi blandt andet Richard Jenkins, Bill Murray og Frances McDormand. Miniserien varer i alt 233 minutter fordelt ud på 4 afsnit, hvilket svarer til godt og vel fire timers underholdning.

Olive Kitteridge har præmiere på HBO Nordic d. 3 november hvor de første to afsnit bliver tilgængelige og de resterende to vil være at finde på HBO Nordic d. 4 november.

Se traileren her:

Skriv en kommentar