Om

Stream-TV.dk er danskernes samlingspunkt for streaming interesserede. Siden opdateres løbende af søgemaskineoptimerings-ekspert Henrik Bondtofte, som giver sine bud på nye tendenser og gennemførlige guides, der løser konkrete problemstillinger for mange streaming-brugere.

Du er mere end velkommen til at give dit besyv med i kommentarsektionen i de forskellige artikler og du er også mere end velkommen til at indsende ris/ros til Stream-tv.dk. Dette gøres på mail info snabela stream-tv.dk.

God fornøjelse!

Stream-TV.dk er ejet af:

Thorsen Online Consulting
Hyldemorvej 31
9230 Svenstrup J
CVR: 39781557

Plastik Nej Tak

Kategorier

 • Hej. Ved i hvad den nærmeste fremtid bringer, af disk-løse streambokse/mediebokse? Jeg har Dune HD D1 og den er fremragende til alle mine behov. Jeg har ikke undersøgt Dune Base 3d eller Dune HD MAX eller hvad der ellers er af bedre afspillere end D1. Anyways, jeg vil gerne opgradere min afspiller, den har jo nogle år på bagen. Mangler 3D, 1 Gigabit netværk, intern hukommelse, osv osv. Men er der noget på vej, der virkelig overtrumfer Dune og gør det bedre på alle punkter? Tænker også 4K afvikling, bedre integration med internettet.
  Synes godt nok det er underligt at der ikke er en boks til 2-3K der kan matche DuneHd pt.
  Jeg læste engang om Dune der havde en eller anden meget dyr serie parat, af High End medie-gear men det blev vist aldrig til noget grundet den høje pris.

  Nå men jeg håber der snart kommer noget der virkelig kan bringe disk-løse medier helt oppe hvor det hører til, med en boks med alt det nyeste teknologi der bare virker på alle fronter.

 • Hej,

  Vi vil gerne i dialog omkring din trafik i forhold til http://www.orangotv.com.

  Ser frem til at høre fra dig.

  Mvh. Ulrik

Skriv en kommentar