Orignale serier hitter på Netflix

Inden de sidste par år er Netflix begyndt at satse mere og massivt på originale serier. De mest markante satsninger har været House of Cards og Orange is the New Black, men også BoJack Horseman og og Lilyhammer har været at finde på tjenesten.

Netflix har allerede meldt ud, at der er meget mere originalt indhold på vej, og det er bestemt heller ikke nogen dårlig ide. Nye tal fra Netflix viser nemlig, at ud af alle amerikanske Netflix brugere, har 72% set originalt indhold, et tal der er steget væsentligt i forhold til årets første kvartal, hvor det tal “kun” var på 57%.

Hvor mange seere det rent faktisk drejer sig om, kan man kun gisne om, da Netflix vanen tro, ikke udtaler sig omkring hvor mange der ser de forskellige serier og film. Dette kan de “slippe af sted med”, da de ikke skal sælge reklamer, og derfor ikke er tvunget til at sige, hvor mange der ser hvad.

Den store stigning kan skyldes mange ting, men der er nok ikke nogen tvivl om at en øget markedsføringsindsats og ikke mindre end 31 Prime time Emmy nomineringer har hjulpet godt på vej.

Det er også gode nyheder for Netflix, der tidligere på året annoncerede at de inden længe også går ind på spillefilmsmarkedet, når de producerer en efterfølger til Crouching Tiger, Hidden Dragon, der bliver lavet eksklusivt til Netflix.

Næste år rammer endnu en sæson af House of Cards og Orange is the New Black, mens der også er flere serier på vej. Den næste originale serie, der rammer Netflix bliver Marco Polo, som får premiere den 12. december.

Marco Polo trailer

Skriv en kommentar