Overvejer du at skifte TV-pakke?

Overvejer du at skifte TV-pakke?

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

Foretrækker du at streame film og serier, eller ser du også flow-TV? Forbruget af flow-TV i Danmark er steget markant under coronakrisen, og har fået flere til at overveje at skifte TV-pakke. Er du en af dem, så kan du her læse om nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, når du skal vælge en TV-pakke.

Har du ligesom mange andre danskere også brugt lidt ekstra tid foran fjernsynet de sidste par måneder? Du har måske set dine yndlingsserier igennem og har svært ved at finde noget nyt, du gerne vil se? Det er tilfældet for mange, hvilket også er en af grundene til, at forbruget af flow-TV er steget markant i den seneste tid.

Ifølge DR har især coronarelaterede programmer som Dronningens tale og Philip Fabers morgensang været nogle af de absolut mest sete programmer i marts måned, men man har oplevet en generel stigning i seertallene på mange af de mest populære programmer. Flere andre TV-udbydere oplever en lignende tendens, hvor seertallene på deres programmer er steget markant.

Mangler du noget nyt at se?

Har du også set mere flow-TV, end du plejer, så har du måske også overvejet om, du skulle have en større TV-pakke, eller fået lyst til at se nogle kanaler, som du i sin tid fravalgte i din TV-pakke, fordi du ikke havde tid til at se dem på daværende tidspunkt. Du har måske også som tidligere nævnt binget de fleste serier på dine streamingtjenester, og mangler noget nyt at se. Mange har abonnementer på flere forskellige streamingtjenester, men får dem enten ikke brugt, eller har set hvad de ville. Derfor er det måske nu, tiden er til, at overveje hvilke tjenester du bruger, og om du trænger til noget nyt at se.

Vil du både se flow-TV og streame film og serier, kan det være en god idé at finde en udbyder, som tilbyder begge dele. Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad de forskellige TV-udbydere tilbyder i deres pakker, og hvilken der passer bedst til dig. Vil du læse mere om, hvordan du vælger den for dig rigtige TV-pakke, kan du finde mere om emnet her.

Hvad skal en TV-pakke indeholde?

Mange TV-pakker indeholder kanaler, man ikke ønsker at se eller betale for. Vil du være sikker på, at du kun betaler for det, du vil se, skal du vælge en TV-pakke, hvor du selv vælger kanalerne. Det kan også være, at du gerne vil skære ned på dine streamingabonnementer, og pakken derfor skal indeholde film og serier.

Er du ved at være træt af at sidde indenfor og se TV, så kan du overveje, om det skal være muligt at streame dine kanaler på mobile enheder, hvis du har adgang til sådan en. De milde forårsdage indbyder til udendørs ophold, og et par timer i solen med et af dine yndlingsprogrammer kan for mange være en god måde at få lidt ekstra frisk luft på. Så hvis du dette forår har lidt ekstra TV-tid, så nyd det og se om du muligvis finder et nyt ynglingsprogram i en ny TV-pakke.

Skriv en kommentar