Peaky Blinders får en sæson 3

Peaky Blinders er blevet fornyet med en tredje sæson. Det er blevet bekræftet på seriens officielle twitterkonto. Der er dog en god sandsynlighed for at du aldrig har hørt om serien, men det burde ændrer sig inden for rimelig kort tid.

Serien der handler om Shelby familien i Birmingham i 1919, og familiens kamp for at rejse sig i den kriminelle underverden og gå fra at være småforbrydere til at blive den førende familie inden for organiseret kriminalitet.

Serien har prominente navne som Ciliian Murphy (Batman Begins), Sam Neil og ikke mindst Tom Hardy (fra sæson 2) på rollelisten. Selvom serien er britisk, skal man dog have fat i den amerikanske udgave af Netlifx, eller andre tjenester, hvis man vil have fat i de to første sæsoner af serien, men man kunne håbe, at den også snart er på vej til den danske udgave.

Men hvis du allerede er gået ombord i serien, og ligesom så mange andre er vild med den, er der altså godt nyt på vej, da tredje sæson som nævnt er blevet bekræftet.  Du skal dog væbne dig en smule med tålmodighed, den tredje sæson har nemlig først premiere  til efteråret i 2015 – og mon ikke de første sæsoner har haft premiere på Netflix Danmark inden da.

Skriv en kommentar