Netflix priser – Hvad koster et Netflix abonnement i Danmark?

Netflix tilbyder flere forskellige abonnementsløsninger til deres streamingtjeneste. I denne artikel ser vi nærmere på de forskellige abonnementsmuligheder og deres priser.

Hvad er Netflix?

Netflix er verdens største streamingtjeneste og stammer oprindeligt fra USA, men er den dag i dag tilgængelig i hele verden. Netflix har nydt stor popularitet på deres brugervenlighed og brugerinterface, herudover deres enorme bagkatalog af TV-serier og film.

Netflix blev tilgængeligt i Danmark tilbage i 2012, nærmere betegnet d. 16 oktober.

Bonus:

Længere nede i denne artikel, vil du få en guide til at få dansk Netflix til kun 17 kr. – Helt lovligt. Vi anbefaler at bruge ExpressVPN fordi det er en af de eneste tjenester der virker med vores guide.

  • Fjern geografisk blokering af film og serier
  • Lynhurtig streaming i HD kvalitet
  • Prøv Gratis i 30 dage

 

Netflix Pris – Er det rigtigt at Netflix kører med landespecifikke priser?

Ja! Der er stor forskel på hvad Netflix koster, alt efter hvor i verden du befinder dig. I Danmark har vi æren af at have verdens dyreste Netflix-abonnement og derfor også den dyreste Netflix pris tilgængeligt. Forskellen i pris skal dog ikke nødvendigvis findes i den månedlige ydelse, men i det udvalg der er tilgængeligt for denne pris.

Analysefirmaet Comparitech har lavet en større analyse af Netflix bibliotek i hele 78 lande, holdt op mod hvad man betaler for et abonnement i selvsamme land. Udover Danmark, betaler man også meget mere pr. titel i vores skandinaviske nabolande, Sverige og Norge.

I forhold til amerikanske Netflix brugere, betaler danskerne 90% mere for Netflix, målt ud fra det tilgængelige udvalg på den nationale tjeneste. I Danmark koster et basisabonnement 79 kr. om måneden, denne løsning mangler helt muligheden for at streame i 4k.

Til sammenligning er det billigste land at have Netflix i Tyrkiet hvor et abonnement koster godt og vel 17 kr. Se prisforskellen på de forskellige Netflix abonnementer i udlandet:

  • Tyrkiet: 17 kr. 
  • Brasilien: 31 kr. 
  • USA: 51 kr. 
  • Danmark: 79 kr.

 

Få billigere Netflix til kun 17 kroner – Helt lovligt

netflix pris hvad koster netflixSom sagt så er prisen højere i Danmark for et Netflix abonnement, men du kan faktisk også få en pris på ned til 17 kroner om måneden, hvis du betaler med en anden valuta.

Når du betaler dit Netflix abonnement, så betaler du den pris som det koster i det pågældende land du har oprettet dit abonnement i. Så ved få det til at ligne du er i Tyrkiet, så kan du også betale 17 kroner om måneden. Dette kan du gøre ved at bruge en VPN-tjeneste.

Vi anbefaler at man bruger ExpressVPN til dette, som kan prøves i 30 dage Gratis ved at bruge deres ”30 dages pengene tilbage garanti” og ellers så kan det fåes til 44 kroner om måneden. Men der er mange der beholder den fordi der er så mange fordele ved en VPN.

Guiden tager mellem 5 og 10 minutter – Så nemt er det: 

Besøg ExpressVPN her

Køb ExpressVPN til Netflix her

Prøv Gratis i 30 dage

2. Vælg et abonnement, skriv E-mail, Indtast betalings metode og betal.

3. Download ExpressVPN og installer programmet.

4. Åben ExpressVPN og klik på ”Tyrkiet” som ønsket placering.

få billigere netflix5. Gå nu til Netflix.com og klik på ”Join free for a month” og efterfølgende ”See the plans”

 

Netflix priser Danmark
Opret en Netflix konto

Nu burde du kunne se Priserne for Netflix abonnementerne i den Tyrkiske valuta, nemlig Lira som du også kan se nedenfor på billedet. Vælg dit ønskede abonnement.

Hvad koster Netflix?

6. Opret nu dit abonnement, men med en anden mail end den du tidligere har brugt til Netflix.

7. Vælg nu betalingsmetode. Du kan sagtens bruge dit danske kreditkort som f.eks. VisaDankort og når oplysningerne er gemt, så kommer du videre til din ny (og billigere) Netflix konto.

Netflix DanmarkDu har nu succesfuldt fået et billigere Netflix abonnement!
Nu skal du blot logge af din VPN og så vil du fremover blive trukket dit abonnement med en markant lavere Netflix pris, men med det almindelige danske indhold som du er vant til.

Du kan også bruge VPN til at se det Amerikanske Netflix selvom du befinder dig i Danmark og generelt bare få lavere priser på Netflix.

Køb ExpressVPN til Netflix her

Prøv Gratis i 30 dage

 

Priser på Netflix abonnementer

Netflix basis

Netflix Basis er Netflix almindelige abonnement. Her er der hverken mulighed for at streame i HD eller UHD. Denne pakke er derfor ikke egnet til dem med nyere fjernsyn, hvor der er mulighed for at se i høj opløsning, der markant forøger oplevelsesglæden.

Du har også kun mulighed for at bruge dette abonnement på en enkelt skærm. Du kan dog bruge dit abonnement på forskellige enheder, som eksempelvis laptop, tablet og mobiltelefon.

Prisen på Netflix basis er 79 kr. pr. måned.

Netflix standard

Netflix standard er det mest udbredte abonnement hos Netflix. Med et Netflix standard abonnement slipper du med kun 99 kr. i pris pr. måned, men du må stadig undvære UHD – der er dog mulighed for at streame i almindelig HD.

Herudover må du bruge dette Netflix abonnement på 2 skærme i stedet for kun en enkelt af gangen. Prisen på Netflix Standard er 99 kr.

Netflix Premium

Netflix Premium er den helt store Netflix pakke og den kommer derfor også ikke overraskende, med det højeste prismærkat, hele 129 kr. pr. måned. Til gengæld får du mulighed for at se Netflix samtidig på hele 4 skærme, så har man en stor familie der alle er glade for Netflix, er dette det rigtige abonnement at vælge.

Netflix Premium er desuden den eneste af Netflix abonnementspakker, der tilbyder UHD (4k) streaming.

Fælles for alle abonnementerne er at du når som helst kan afmelde dem igen og at første måned er gratis!

Du kan besøge Netflix her