Netflix priser – hvad koster et Netflix abonnement i Danmark?

Netflix tilbyder flere forskellige abonnementsløsninger til deres streamingtjeneste. I denne artikel ser vi nærmere på de forskellige abonnementsmuligheder og deres priser.

Hvad er Netflix?

Netflix er verdens største streamingtjeneste og stammer oprindeligt fra USA, men er den dag i dag tilgængelig i hele verden. Netflix har nydt stor popularitet på deres brugervenlighed og brugerinterface, herudover deres enorme bagkatalog af TV-serier og film.

Netflix blev tilgængeligt i Danmark tilbage i 2012, nærmere betegnet d. 16 oktober.

Er det rigtigt at Netflix kører med landespecifikke priser?

Ja! Der er stor forskel på hvad Netflix koster, alt efter hvor i verden du befinder dig. I Danmark har vi æren af at have verdens dyreste Netflix-abonnement tilgængeligt. Forskellen i pris skal dog ikke nødvendigvis findes i den månedlige ydelse, men i det udvalg der er tilgængeligt for denne pris.

Analysefirmaet Comparitech har lavet en større analyse af Netflix bibliotek i hele 78 lande, holdt op mod hvad man betaler for et abonnement i selvsamme land. Udover Danmark, betaler man også meget mere pr. titel i vores skandinaviske nabolande, Sverige og Norge.

I forhold til amerikanske Netflix brugere, betaler danskerne 90% mere for Netflix, målt ud fra det tilgængelige udvalg på den nationale tjeneste. I Danmark koster et basisabonnement 79 kr. om måneden, denne løsning mangler helt muligheden for at streame i 4k.

Til sammenligning er det billigste land at have Netflix i Brasilien hvor et abonnement koster godt og vel 60 kr.

Start din prøveperiode på Netflix her

Priser på Netflix abonnementer

Netflix basis

Netflix Basis er Netflix almindelige abonnement. Her er der hverken mulighed for at streame i HD eller UHD. Denne pakke er derfor ikke egnet til dem med nyere fjernsyn, hvor der er mulighed for at se i høj opløsning, der markant forøger oplevelsesglæden.

Du har også kun mulighed for at bruge dette abonnement på en enkelt skærm. Du kan dog bruge dit abonnement på forskellige enheder, som eksempelvis laptop, tablet og mobiltelefon.

Prisen på Netflix basis er 79 kr. pr. måned.

Netflix standard

Netflix standard er det mest udbredte abonnement hos Netflix. Med et Netflix standard abonnement slipper du med kun 99 kr. i pris pr. måned, men du må stadig undvære UHD – der er dog mulighed for at streame i almindelig HD.

Herudover må du bruge dette Netflix abonnement på 2 skærme i stedet for kun en enkelt af gangen. Prisen på Netflix Standard er 99 kr.

Netflix Premium

Netflix Premium er den helt store Netflix pakke og den kommer derfor også ikke overraskende, med det højeste prismærkat, hele 129 kr. pr. måned. Til gengæld får du mulighed for at se Netflix samtidig på hele 4 skærme, så har man en stor familie der alle er glade for Netflix, er dette det rigtige abonnement at vælge.

Netflix Premium er desuden den eneste af Netflix abonnementspakker, der tilbyder UHD (4k) streaming.

Fælles for alle abonnementerne er at du når som helst kan afmelde dem igen og at første måned er gratis!

Prøv ViaPlay gratis

Kategorier