Ridiculous 6 er Adam Sandlers første Netflix film

I efteråret sidste år indgik Adam Sandler en aftale med Netflix, der betyder, at Adam Sandler skal lave fire film til verdens største streamingtjeneste, og nu er der blevet sat navn på den første.

Hans første Netflix film kommer til at hedde Ridiculous 6, og han har samlet sig et ganske solidt cast til filmen. Udover Adam Sandler selv medvirker folk som Taylor Lautner, Luke Wilson, Rob Schneider, Terry Crews, Nick Nolte, Steve Buscemi, Steve Zahn, Danny Trejo og flere andre.

Det lyder til at filmen bliver præcis lige så tåbelig som man kunne forvente. Ridiculous 6 er en western, er handler om en forældreløs man (Sandler), der vokser op hos en indianerstamme. Han har fem halvbrødre:Lautner, Wilson, Schneider og Crews, mens den sidste ikke er annonceret endnu (må man gætte på Kevin James, eller måske Chris Rock).

Filmen er skrevet af Adam Sandler og Tim Herlihy (Drengerøve 2), så hvis man håbede på, at Adam Sandler ville gå en ny vej med hans nye Netflix aftale, kan man godt tro om igen.

Aftalen blev dog også indgået, fordi tallene for Netflix sagde, at Adam Sandler og hans film er de mest populære på Netflix, så det lader til, at brugerne kan lide de de ser, og så er der vel heller ikke nogen grund til at lave om på det.

Optagelserne forventes at gå i gang allerede i næste måned. Der er en smule usikkerhed om hvorvidt filmene får en biografpremiere, eller om den kommer direkte på Netflix.

Skriv en kommentar