Sådan bliver du fri for irrelevante kanaler og dårlige pakkeløsninger

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange, som er trætte af, at skulle betale i dyre domme for tv-pakker, hvor man ikke benytter sig af andet end halvdelen af kanalerne. Hvis man overhovedet bruger så mange. Og dette med god grund. Der findes næsten ikke noget værre end at betale for noget, man ikke får glæde af. Læs derfor med her, og find ud af, hvordan du kan blive fri for de irriterende pakkeløsninger. 

Streaming er den nye måde at se tv på

En stor del af danskerne har i dag droppet alle former for tv-pakker, til fordel for at tegne abonnementer på streamingtjenester, som tilbyder lige netop det, man har interesse for. Det kunne være tv2 play, hvis man nyder at fordøje noget dansk TV med jævnlige nyheder, diverse film og serier. En god all-around tjeneste for de danske borgere. Det kunne også være noget mere nichepræget, som fodbold. I dag er der mange, som benytter sig af muligheden for at live streame fodbold på sider som Mesterbold.dk, for på den måde at holde sig opdateret på kampen, i det sekund det sker. Dette øger spændingen – især for dem, som nyder at oddse op kampene, før de spilles. 

Live streaming af fodbold kan ske på mange sider. Her er Bet365 bare én af dem, som dækker alt fra den danske Superliga til den verdensomspændende Champions League.

Live streaming for begyndere

Er du ny til funktionen live streaming, er der ingen grund til at frygte at komme igang. Det er egentlig meget nemt og enkelt, og de fleste streamingtjenester har åbenlys vejledning i, hvor du skal klikke dig hen, hvis du gerne vil live streame. Dette kunne være nyhedsopdateringer, eksempelvis. Det er aldrig en dum ide, at vide hvad der foregår ude i den store verden, hvorfor livestreaming af nyheder kan være en særligt god ide. Alt du skal gøre for at komme igang med livestreaming er at sikre dig, at du har en nogenlunde god forbindelse til internettet, da det er lidt ekstra tungt for forbindelsen at streame direkte TV. Det næste du så skal gøre, er at finde den streamingtjeneste med livestreaming, som du bedst kan lide. Er du til fodbold, kan det være på viaplay, tv2 play eller Bet365. Er du mere til nyheder, kan du holde til din DR’s kanaler, som ovenikøbet er frit tilgængeligt for alle danskerne. 

Uendelige muligheder

Efterhånden er der kommet så mange muligheder, når det gælder streamingtjenester, at det kan være svært at vælge hvilken tjeneste der er mest relevant for netop dig. Er du til film og serier, kan du vælge alt fra netflix, HBO, viaplay, blockbuster, disney+ og mange flere. Er du mere til nyheder, reality tv og sport, er viaplay igen en mulighed, tilmed TV2 play, bet365 og igen, mange flere. Vær derfor ikke kræsen, når du skal vælge dine foretrukne kanaler. Den månedlige udgift er tilmed ikke højere end, man kan blande tjenesterne på kryds og tvers, og stadig sikre sig relevant indhold. 

Skriv en kommentar