Sådan får du hvide undertekster på Netflix

Er du også træt af de gule undertekster på film og serier på Netflix? Så er du ikke alene, i Danmark er vi vant til hvide undertekster og gule undertekster er noget der hører børnefilm til. De gule undertekster skærer i øjnene og kan være ubehagelige og svære at læse, sammenlignet med hvide undertekster. I denne artikel viser vi dig hvordan du skifter de gule undertekster ud med hvide på Netflix.

Sådan får du hvide undertekster
For at gøre denne procedure så nem som muligt, bør du logge ind på din computer. Start en hvilken som helst browser og log ind på din Netflix-konto.

  • Hold musen over dit brugernavn, øverst til højre når du er inde på Netflix.com.
  • Klik nu på ’Din konto’.
  • Klik nu på ’Underteksters udseende’
  • Det står dig nu frit for at ændre underteksternes udseende og faktisk kan du endda påsætte en sort boks, bag de hvide undertekster, så de er fuldstændig identisk med dem du kender fra de almindelige TV-kanaler. Slutteligt kan du også ændre skrifttypen, hvis du har problemer med at læse den font, som der allerede er foruddefineret.

Hvide Netflix undertekster på iPhone eller iPad
De indstillinger du gemmer inde på din brugerkonto på Netflix, ændrer desværre ikke underteksterne på hverken din iPhone eller iPad, men det er der heldigvis også råd for.

  • Tag din iOS-enhed om det så er en iPad eller iPhone. Tryk på Generelt > Tilgængelighed og vælg nu ’Undertekster og billedtekster’, tryk på format og ’Opret nyt format’.
  • Juster nu indstillingerne som du ønsker det. Husk at fravælge ’Video tilsidesættelse’, da Netflix applikationen ellers vil fortsætte med at vise de gule undertekster.

Du er nu klar til at se Netflix, med hvide undertekster i lige præcis den font og den tekststørrelse som du selv ønsker dig, god fornøjelse.

Skriv en kommentar