Sådan får du koblet af efter arbejdet

Sådan får du koblet af efter arbejdet

I hverdagens stress og jag skal man ikke underkende, hvor vigtigt det er at holde fri, når man har fri. Da vi er en hjemmeside, der sætter fokus på streaming, vil vi derfor anbefale de serier eller film, du absolut skal streame, når det er blevet fyraften.

Netflix’ guldgruber

Det er de færreste husstande, der ikke ejer en Netflix-konto, og det er heller ikke uden grund. Der udbydes en masse gode serier og film, og noget af det mest afslappende, man kan se på Netflix, er deres utallige madserier. ’Chef’s Table’ er en klassiker, hvor hvert afsnit tager udgangspunkt i en af verdens bedste kokke og fortæller deres historie, og om hvordan de nåede til toppen. Spændende fortællinger kombineret med æstetisk flotte klip af de mest udsøgte retter gør ’Chef’s Table’ til et must-see.

Synes du, at arkitektur og interiør er noget af det bedste i verden, skal du se ”The World’s Most Extraordinary Homes’. Som titlen lyder, tager man i denne Netflix-serie på en house tour til verdens mest fantastiske ejendomme. Der er huse, der er bygget i skove, på toppen af et bjerg eller på siden af en klippe. En serie, som både gør en misundelig, men også fascineret af arkitekturen rundt omkring i verden.

Hvis du bare skal have et godt grin, skal du sætte ’Comedians in Cars Getting Coffee’ på. Komikeren Jerry Seinfeld, som også er kendt for serien ’Seinfeld’, er vært i dette talkshow. Her inviteres en kendt komiker ind, hvor de kører i vintage biler og får en kop kaffe over anekdoter fra deres karriere. Serien giver et godt indblik i komikernes liv som, ofte men ikke altid, handler om sjov og ballade.

Stream fra din telefon

Når du er på farten, kan det være fristende at sætte noget streaming på. Da både Netflix’ og HBO’s serier kan ses fra mobilen af, er det hurtigt og nemt at få indhentet Game of Thrones eller Brooklyn Nine-Nine. Men når man er optaget af sin telefon, kan man hurtigt blive blind overfor ens omgivelser, og inden man ved det, har man tabt telefonen ud af toget. Det er derfor vigtigt at få beskyttelse til sin telefon. Med tilbehør og beskyttelse fra ZAGG kan du være helt sikker på at få det bedste udstyr til din telefon. Det er rigtig vigtigt at anskaffe sig et cover, hvis man ikke vil have en smadret telefon. De fås i alle varianter, både som et back cover eller et flipomslag, så den er endnu bedre beskyttet. Du kan også købe headsets fra ZAGG, så du kan se dine serier i toget uden at skulle forstyrre andre.

 

 

 

Skriv en kommentar