Sådan får du Plex-mediaplayer på dit Apple TV uden Jailbreak

Plex er en af de absolut mest populære med mediecenterløsninger på markedet, problemet med Plex fra Apple TV-ejeres synspunkt er at der normalt skal laves et såkaldt Jailbreak for at kunne benytte den populære afspillere. Dog har ihærdige Plex-brugere nu fundet en metode, hvor de kan få Apple TV 3 til at aktivere og benytte Plex uden jailbreak. Læs med her og få løsningen.

Det er som sagt ikke alle der er lige interesseret i at jailbreake deres Apple-TV, og derfor er det også fantastisk, når der findes små genveje som denne. Et jailbreak kan ødelægge indbyggede funktioner i et Apple TV, blandt andet AirPlay-funktionen.

PlexConnect er svaret
Programmet du skal bruge til formålet hedder PlexConnect. PlexConnect overtager eksempelvis trailer-appen på dit Apple TV og maskerer sig herefter igennem din PC eller Mac som værende Trailer-appen, men i stedet for at sende kedelige filmtrailers til dit Apple TV, streamer den indholdet fra din Plex medieserver. Dette både værende film, billeder, videoklip samt lyd og musik.

Installationen af PlexConnect er ikke helt så lige til og der er stor forskel på om du skal installere programmet på en PC eller en Mac-computer. Vi har derfor valgt at lede dig videre til den engelske guide, som hjælper dig med at installere PlexConnect og sætte dit Apple TV op, så du kan benytte den udmærkede medieafspiller, Plex, på dit Apple TV.

Guiden og installationsfiler finder du her.

God fornøjelse.

Skriv en kommentar