Sådan installerer du ATV Flash (Black) på dit Apple TV

ATV Flash Black er et mediecenter-software som du kan installere på dit Apple TV. ATV Flash har en lang række funktioner, du ikke normalt har adgang til på dit Apple TV, her iblandt afspilning af stort set alle film- og lydformater, automatisk metadata-opdateringer, rss læser, afspilning fra NAS-server og meget, meget mere.

Der findes andre mediecentersoftwareafspillere der kan noget af det samme men ATV Flash skiller sig alligevel så meget ud, af det det er hvad undertegnede har valgt at benytte som primære mediecentersoftware. Mange sværger til XMBC og/eller Plex, vi har alle hver vores smag, alt efter vores behov, jeg har selv prøvet alle afspillerne og må indrømme at ATV Flash, for mig, virker langt bedre end de to andre afspillere. Især menu systemet adskiller sig markant, ATV Flash er langt mere simpelt og overskueligt at finde rundt i.

Installation af ATV Flash Black, sådan gør du
Inden du går i gang med at prøve at installere ATV Flash Black, bør du vide at dit Apple TV skal være jailbreaket for at installere og benytte denne medieafspillersoftware. Derudover er det vigtigt at pointere, at dette program ikke er helt gratis. Dog er det i et sådan prisleje, at alle bør kunne være med. Prisskilttet på 29,95 dollars eller hvad der svarer til ca. 170 kr. er meget vel givet ud. Programmet skal du købe på Firecores egen hjemmeside. Når du har købt det, vender du tilbage til denne guide og vi fortsætter med installationsprocessen.

Start med at åbne aTVFlash-Black.dmg, som er installationsfilen for programmet. Hvis du lige har downloadet det, finder du højst sandsynligt din fil i mappen ’Overførsler’.

 1. Dobbeltklik nu på Apple-TV ikonet
 2. Klik på ’Fortsæt’
 3. Klik på ’Fortsæt’
 4. Klik på ’Fortsæt’
 5. Klik på ’Enig’
 6. Klik nu på ’Installer’
 7. Indtast brugernavn og adgangskode, hvis den ikke allerede er tastet og klik herefter på ’Installer software’
 8. Du præsenteres nu for en liste og her vælger du dit Apple TV. Hvis du har flere Apple TV slået til, skal du først sikre dig, at det er det rigtige. Da du kun kan se IP-adressen, kan det være svært at vurdere om det er det rigtige, hvis du har flere Apple TVs. For at finde IP-adressen på dit Apple TV gør du som følger, gå til Indstillinger, klik på Generelt og klik nu på fortsæt.
 9. ATV Flash Black er nu installeret på dit Apple TV og du er parat til at gå i gang, god fornøjelse.

 • Det er en utrolig dårlig vejledning til FireCore her på siden der ikke TYDELIGT gør opmærksom på at denne download IKKE kan bruges til Apple TV 3

 • Kan se at min besked afventer redaktionel indblanding så jeg har ikke store forhåbninger om at den tages til følge

  • Hej Kent,

   Selvfølgelig bliver den godkendt, der er ingen restriktioner her på siden. Jeg har taget dine kommentarer til eftertragtning og kigger på artiklen en af de nærmeste dage. Ift. Apple TV – er det klart den ikke kan bruges, da du ikke kan jailbreake et Apple TV3. Det skal jeg dog beklage, hvis jeg ikke har tydeliggjort godt nok.

   Hvis du har muligheden for det Kent, vil jeg anbefale dig at skaffe dig et Apple TV2, det er uvist om Apple TV3 nogensinde bliver jailbreaket og i min optik, kan et Apple TV ingenting, uden at det er jailbreaket, så havde jeg helt sikkert brugt en anden boks. Eks Roku.

  • Hej igen Kent,

   Nu kiggede jeg lige artiklen igennem og jeg skriver jo faktisk, at dit Apple TV skal være jailbreaket før du kan bruge det. Så jeg er altså ikke helt enig i din kritik.

   Er der andet i guiden du har haft problemer med? I så fald er jeg meget lydhør, men den burde nu virke som den står.

Skriv en kommentar