Sådan ser du C-More Play på dit fjernsyn

C More Play på dit TV C More Play på dit TV

C-More er en rigtig spændende streamingtjeneste, det er en samling af al indholdet fra de forskellige Canal+ kanaler, som de fleste nok er bekendte med. Canal+ kanalerne var kanalerne over alle kanaler, tilbage i tidernes morgen, hvor paraboler styrede det spændende TV-indhold med hård hånd. Den dag i dag, er C-More ikke bare en række TV-kanaler men også en streamingtjeneste. I denne artikel, lærer du hvordan du får C-More op på dit TV.goo

C-More Appen
C-More kommer som en app, der kan downloades på både AppStore så vel som Google Play og den virker derfor både på iOS-enheder og Android enheder. Ud af boksen, er C-mores App den styrende faktor for C-more brugere, det er nemlig igennem appen du ser de film og serier du ønsker og det er også her fra, du kan få C-More op på dit fjernsyn.

 

Tilmeld dig C More her

 

Nogle er så heldige at have en indbygget C-more App
Der er dem, der er så heldige at have et TV, hvor der er indbygget en C-more app, det er der i flere helt nye SmartTVs, men langt de fleste har ikke adgang til den og må derfor gå af omveje, for at få den populære streamingtjeneste op på storskærmen. Hvis du er så heldig at du har appen på dit TV eller dit mediecenter, er det blot at åbne appen og indtaste brugernavn og adgangskode og så er du i gang. Har du ikke en indbygget app, læser du blot videre, hvor du får et par alternative metoder.

Flere apps på vej
I marts 2015 kom det frem at C-More Play snart vil være tilgængelig på X-box og Playstation, herudover skulle C-more også komme til at understøtte Airplay, der er dog deværre intet nyt om nogle af disse afspilningsmuligheder endnu.

Skærmdublering
C-More understøtter som sagt ikke Airplay endnu, det kommer på et senere tidspunkt, hvornår vides ikke helt præcist. Men heldigvis er der råd her for, du er måske bekendt med funktionen skærmdublering, hvor du kloner indholdet på din iOS-enhed, uanset om det er en iPad eller iPhone. Denne funktion, kan du bruge til at afspille C-more på dit fjernsyn med.

  • Træk fingeren nedefra og og op på din iPad eller iPhone, så dit kontrolpanel åbnes.
  • Klik nu på AirPlay-ikonet ca. I midten af skærmen, mod højre.
  • Klik nu på skærmdublering.
  • Din iOS-enhed kører nu med skærmdublering og du kan se hvad der er på din iPad, direkte på dit TV.
  • Nu åbner du blot din C-more app og sætter det på, som du ønsker at se.

Chromecast
Chromecast er Googles lille streaming-dongle og med den i hånden, kan du nemt få C-more op på dit fjernsyn.

Du starter blot C-more applikationen og finder den film eller serie du ønsker at se. Klik på den og sæt den i gang, tryk herefter på Chromecast ikonet og indholdet kommer op på dit TV og du er i gang.

Kabel
Ved at benytte et TV-out stik, fra din computer til dit TV, vil du også være i stand til at få C-more op på storskærmen.

Alt efter om dit grafikkort understøtter HDMI eller SVGA, køber du et kabel der passer i, kører du med SVGA skal du også bruge et lydstik til at trække lyden da SVGA kabler ikke har lyd, som HDMI har. Du sætter herefter stikket i computer og fjernsyn. Finder signalet der sandsynligvis er at finde på din AV-kanal. Når du kan se indholdet fra din computer, åbner du op for C-More og vælger det du ønsker at se.

Skriv en kommentar