Sådan ser du HBO Nordic på dit Apple TV

Er du den lykkelige ejer af et Apple TV og ønsker du at se HBO Nordic på det? Så er dette en artikel for dig. Her ser vi på hvilke muligheder der er, for at få HBO Nordic op på fjernsynet, igennem et Apple TV.HBO Nordic byder på et væld af spændende og unikt indhold, faktisk er det meste af deres indhold ikke tilgængeligt på nogen anden streamingservice og HBO står bag nogen af verdens bedste TV-serier som Game of Thrones, The Wire, Boardwalk Empire og mange, mange flere.

Som udgangspunkt er dækningen af enheder, hvor HBO Nordic virker ikke imponerende. HBO Nordic virker på de fleste nyere Samsung Smart-TV, LG tv. mv. men som sådan understøtter den til stadig ikke Apple TV. Det er der dog heldigvis råd for.

Brug din iPad eller iPhone til at streame HBO Nordic til Apple-TV
For omkring to år siden, kom Apple med en ny funktion kaldet AirPlay, funktionen gør det muligt at afspille indhold fra iOS enheder som iPad og iPhone direkte til dit Apple TV, den spejler så at sige, det billede der fremvises på iOS-enheden.

 1. Start med at downloade og installere HBO Nordics applikation på AppStore. Fremgangsmåden er den samme hvad end du bruger iPad eller iPhone.
 2. Herefter skal du sikre dig at din iPhone eller iPad er på det samme trådløse netværk, som dit Apple TV.
 3. Åben nu din HBO Nordic App.
 4. Find den film eller den serie du ønsker at streame fra HBO Nordic og klik afspil.
 5. Når din film eller serie er startet, kigger du nu efter den lille AirPlay knap, klik på den og dit indhold bliver nu streamet over til dit Apple TV. Du skal naturligvis sørge for, at dit TV er sat på den kanal, som din Apple TV er indstillet til, dette vil ofte være AV.

 • Jeg kan simpelthen ikke finde AirPlay knappen, når jeg har startet en serie. Hvad går galt?

  Mvh.

  Stefan

 • AirPlay knappen viser sig ikke, hvad fanden er det for en gang møg jeg betaler for?

 • Airplayknappen dukker ikke op, men via kontrolpanelet kan man streame til airplay. Det betyder desværre (i mit tilfælde i hvert fald) at det hakker en smule og måske er det kun nyere enheder der kan sende det til Apple TV? HBO har meget at lære af Netflix. Deres apps er simpelthen for dårlig. Man skal f.eks. vælge undertekster hver gang og undertekster bliver ikke vist på det rigtige tidspunkt.

 • hej frank
  hvor finder du det du kalder kontrolpanelet på en ipad.
  det er sku noget bæ at men ikke kan airplay fra den app til en ipad

 • Hvilke kontrol panel?

 • Helt enig med Frank. Jeg har de samme problemer og er generelt ikke vildt imponeret over hbo’s app løsninger.

 • Hvis i har problemer med Airplay, prøv at genstarte jeres router og apple tv. Der efter burde den poppe op i jeres kontrol panel på Iphone/ipad

 • Jeg synes HBO skulle se at få en aftale med Apple om en app på deres Apple tv – ligesom Netflæsk. Det hakker og går i stå via AirPlay, hvilket har været problem gennem mere end et år nu. Selv med hurtige forbindelser (jeg har en 60/60) er det ustabilt. Få det nu på plads HBO

 • Korrekt at det ikke er godt nok fra HBOs side når man afspiller film fra HBO via Airplay

  Kvaliteten er ikke god nok og steamingen er ikke af bedste kvalitet (som Netflix)

  Airplay og Airdrop panelet kommer frem, når man bevæger en finger på IPad / IPhone nedefra og opad i en hurtig bevægelse.

  Se evt foto

  https://billedeupload.dk/images/gixHZ.png

 • Airplay finner dere i IOS 7 ved å dra opp på skjermen….da dukker kontrollpanelet opp…..og der er muligheten til å velge airplay!

 • Træk en finger fra bunden af skærmen og op, så kommer kontrolpanelet frem

 • Ja, hold nu kæft det virker skidt. Vores forbindelse er 50/50, men det skulle man ikke tro!

 • Well… basis forklaring,

  ios7+ required!

  Tar din finger i bunden af skærmen og slider op, så for du en menu, hvor du vælger airplay-mactv

  så har du din telefons skærm/lyd på mactv. (evt dubler)

  For at dette virker optimalt, så skal du have en router der er hurtig nok til at kapere dette, da den både:
  henter film ned til din telefon.
  Streamer lyd og billed tilbage til router, og så videre til dit mactv. også derfor der evt kan forkomme lag af og til, dette virker med alle apps man bruger til film osv, da det er din enhed der dublikeres til mactvboksen.

  Håber dette hjalp lidt 🙂

  (ps: nej det blir ikke samme kvalitet som netflix, da det henter det direkte fra nettet til mactv boksen.)

 • forresten, kan stærkt anbefale C-more i stedet for HBO nordic. samme katalog. men meget nemmere tilgang 😛

 • Lidt svært at få op at køre, men når man kender teknikken er det jo ikke noget stort problem. slide blot fingeren op fra bunden af skærmen på din ipad/iphone. Hvis man har forbindelse til Apple TV, kan man vælge Airplay og kopier skærm.

 • Jeg kan stærkt tilslutte mig Leon’s (21. April) udtalelse! Der et eller andet der går galt når man streamer HBO Nordic fra en iPad til AppleTv! Kvaliteten svinger og filmen/serien lakker med mellemrum. Det kører perfekt med Netflix og Viaplay!

  Har Chromecast i Soveværelset og datterens værelse – og der spiller det bare perfekt! Uanset om det er fra iPad eller Samsung. Jeg ved godt det kører på et helt andet system. Men det virker!!!

  Så jeg kan kun sige som jer andre: Apple det er en ommer!

  • Jeg er ikke sikker på, at du kan skyde skylden på Apple her. Hvis Netflix kan lave en optimal AirPlay forbindelse, hvor Netflix streamer direkte til Apple TV, så kan HBO Nordic vel også? Problemet med den nuværende konstruktion er mellemledet, dvs. din iOS enhed, som først skal modtage data for derefter at videresende det til Apple TV’et.

   /Martin

 • Hvorfor får jeg kun lyd igennem fra HBO appen på iPhone til Apple TV? Det er en iPhone 4 jeg har.

 • Airplay virker ikke rigtigt for mig. Prøv at forbinde din PC via et HDMI kabel eller din MAC med et HDMI / tunderbolt kabel så virker det.

  mvh
  Flemming

 • Cmore virker nu heller ikke på min ipad. Får ringe kvalitet og det hakker det meste af tiden, og så er billedet skalmin ipad holdes i ro ellers drejer billedet( har sat “lås skærmrotation på ) hjælper ikke.
  Nogle gode ider?

  Viaplay og Netflix kan finde ud af det- Hvad sker der for så store firmaer som HBO og c-more

  Helge

 • Mange tak for jeres gode råd og anvisninger. Uden dem havde jeg nok givet op. Håber dog, at HBO snart får et samarbejde med apple-tv, så man kan se det direkte uden at skulle via telefonen.

 • takker martin for god hjælp virker perfekt hos mig

 • hvis i sætter jeres apple tv om til amerikansk kommer hbo frem i på atv og det virker lige så gidt som netflix:)

 • Hej – når jeg bruger en original HDMI adapter og en ipad air sammen med HBO så kommer der kun lyd når jeg stater afspilningen på fjernsynet.

  Med f.eks. Youtube får jeg både lyd og billede med samme indstillinger.

  Jeg kan også se HBO menu på den fjernsynet, men kun lyd når der skal køre en film/serie.

  Hvorledes får jeg både lyd og aktivt billede?

  • Hej Martin, det er et godt spørgsmål. Det er ikke en problematik vi har hørt om før. Der er jo tydeligvis intet galt med dit kabel, når det virker med lyden på andre streamingtjenester. Vi prøver lige at skrive til HBO.

 • Vi har købt Apple TV og må ærligt indrømme et AirPlay ikke virker godt med HBO. Med en 50 Mbit fiber forbindelse, så hakker det og er pixeleret. Vi har ingen problemer ned Netflix. Løsningen med HBO er for os, at bruger den gode gamle HDMI adapter. Her står billedet skarpt og det hakker ikke.

  • Det kommer i virkeligheden også rigtig meget an på hvilken enhed, du bruger AirPlay fra. Har i prøvet at lave AirPlay fra en lidt stærkere computer? Jeg ved ikke hvordan i prøver at afspille, men kvaliteten har ikke noget med jeres båndbredde at gøre, 50 mbit er ALT andet lige, mere end rigeligt til at trække HBO 🙂 Men afspilningen kan godt have en tendens til at hakke på eksempelvis iPads eller ældre iPhones.

 • Hejsa. Jeg har samme problem som Martin. Får logoet frem på tv via Apple tv og lyd, men ikke filmen…. Gælder både HBO og C more. Har du fået svar fra HBO? Mvh. Bettina

 • Hej Når jeg bruger AirPlay til Apple Tv er der lyd, på min IPad er der et billede af HBO Nordic og dette billede kommer også op på tv’et?
  Jeg bruger skærmdublering…

  • Hej Charlotte, det vil sige, du ser kun C More logoet på din iPad? Jeg har prøvet selvsamme flere gange, men det er ikke et problem der er konsekvent for mig. Prøv at reboot din iPad og eventuelt dit Apple TV og se om det ikke hjælper.

 • Det er vel meget standard når noget ikke kører helt som det skal så giver man producenten af app/apple tv (airplay) skylden. det er jeg selv mægtig god til. Det i skal tænke på er at det har intet med jeres internet hastighed at gøre. Dvs. internettet bruges til at streame HBO til jeres enhed (iphone/ipad etc) derefter er det kvaliteten af jeres trådløse netværk der skal klare resten, når billedet skal på tvet. Derfor vil det muligvis de fleste hakke en smule på tvet ganske enkelt for den trådløse standard i har ikke er god nok til at håndtere den mængde data flydende som i gerne vil have det.

 • Hej
  Jeg tror problemet ligger i at HBO, i modsætning til Viaplay og TV2Play apps, anvender den ‘indbygget’ AirPlay i en iPad eller iPhone. Det vil sige den man kan aktivere fra kontrol panellet. Viaplay og TV2Play har AirPlay indbygget i app’en og man aktiverer AirPlay i app’en. Før jeg fandt ud af dette, havde jeg samme problemer som jeg og I har med HBO, men nu giver AppleTV et ‘rock solid’ billede i høj kvalitet.

 • Hej alle. Er der nogen der har fundet en løsning på det problem Martin nævner 21. februar – og Bettina den 25. februar? Jeg får også kun sort skærm når jeg forbinder iPad og Sony Bravia TV via HDMI. Fin lyd, fin menu, men intet billede efter ca. 5-8 sekunder.

 • Hej,
  Er der nogen der ved noget om det problem Martin, Bettina og Janus skriver om? Jeg har helt samme problem og kan ikke finde ud af hvad man skal gøre ved det..

 • Hej, jeg har samme problem med hakkende billede, dog ikke med HBO, men andre streaming-tjenester og har eksperimenteret en hel del:
  -Wifi-hastigheden synes ikke afgørende, jeg har set streaming fra en Mac air (3 år gammel) via Apple TV køre OK helt ned til en 4/0,5 forbindelse (5 GHz wifi).
  -Signalniveau synes at være afgørende.
  -Power Line og repeater har selv med højt signalniveau ikke givet stabilt billede.
  -Med router, Apple TV og Mac air i samme rum har det fungeret alle steder hvor jeg har afprøvet det, også ved meget lave hastigheder.
  -En iPad har dog kunnet fungere hvor Mac air ikke kunne.
  Bemærkning: Jeg kører med Airplay og skærm-dublering. Af og til har jeg problemer med at få lyd over på TV’et, men det kan jeg se på nettet er et kendt, men uløst problem.

 • når jeg ser film på min iPad air kommer der kun lyd på tv når jeg afspiller gennem AirPlay.. Nogle gode råd?

  • Hej Kira,

   Ja, når der ikke kommer nogen lyd, er det fordi streaming fra mobil enhed er slået fra. Det drejer sig om noget med rettigheder til afspilningsmetoden. Du kan i stedet vælge at bruge skærmdublering, det er i dårligere kvalitet, men det gør det muligt at se med lyd på.

Skriv en kommentar