Sådan ser du SyFy.com i Danmark

SyFy SyFy

SyFy.com er STEDET for Science Fiction fans, længere er den ikke. Det eneste problem der er med SyFy.coms streamingtjeneste er at du kun kan streame fulde SyFy episoder, hvis du bor i USA. Det er der selvfølgelig råd for, læs med og lær hvordan du får adgang til SyFy fra Danmark eller et hvilket som helst andet land.

SyFy er en amerikansk Science Fiction kanal, der viser serier som Battlestar Galactica, Continuum, Sinbad, The Twilight Zone og mange andre epokegørende Science Fiction Shows. Du finder timevis af underholdning på SyFy og du finder fulde serier, med alle afsnit.

Hvis du prøver at forbinde til SyFy.com, vil du blive mødt af en besked, der fortæller dig at indholdet midlertidigt er utilgængeligt – indholdet er tilgængeligt, men blot kun hvis du SyFy.com kan registrere at du kommer fra USA. SyFy.com har registreret at du ikke er fra USA, igennem din IP-adresse og dette er årsagen til at du derfor bliver mødt af ovenstående besked.

Sådan får du adgang til SyFy.coms streamingindhold
For at få adgang til SyFy.com skal du have adgang til en regionsfjerner, som er en slags delvis DNS-tjeneste. For at få adgang til lige netop Syfy.com, anbefaler vi at du gør brug af Unlocator, et lille program der slører din region, du kan læse vores anmeldelse af servicen her.

Sådan gør du

  • Opret dig som bruger på Unlocator.com – det koster rundt regnet 30 kr. per måned, at have en bruger hos Unlocator. Du kan dog prøve servicen helt gratis i 7 dage.
  • Klik på Star-trial og udfyld nu boksen, som vist nedenfor:

unlocator-registrering

  • Du kommer nu til en opsætningsside, hvor du får vist brugerinformation og din IP-adresse. I det øverste felt, skulle Unlocator gerne fortælle os at DNS ikke er sat rigtigt op. Klik nu på ’Go to setup’.

unlocator-minkonto

  • Du skal nu vælge hvilket enhed eller operativsystem du ønsker at sætte op. Du kan sætte Unlocator op til SyFy på alle tilgængelige enheder, så som iPad, Android telefoner, computere mv.

unlocator-enhedvalg

  • Du kommer nu til en video, der viser dig præcist hvor du skal ændre dine DNS-indstillinger så de peger på Unlocator. Herefter kan du i kontrolpanelet skifte land lige så tosset du vil. Vælg USA for at få adgang til Syfy.

 

Gå til Unlocator her

  • Hej… Jeg har unblok US, men hvordan opretter jeg en bruger på Syfy.com for at få adgang til deres indhold?

    Hvad jeg kan læse mig frem til skal jeg være tilknyttet en tv-udbyder, som man får brugernummer og kode af for at kunne se indholdet

Skriv en kommentar