Sådan ser du VM 2020 til sommer

Hvis du hører til en af de mange, der glæder sig til at VM slutrunden går i gang til sommer, så er du sikkert også begyndt at planlægge sommerferien omkring det. Slutrunden starter i midten af juni, hvor det trods alt, er de færreste der har ferie. Slutrunden varer frem til midten af juli, hvor finalen afholdes den 12. juli. Dette er i uge 28, hvor rigtig mange begynder at have ferie.

Skal man på charterferie, campingferie eller lignende, er det næppe svært at finde nogen der viser kampene i nærheden af en. Har du derimod lejet et sommerhus, skal du muligvis være mere opmærksom på det. Rettighederne til VM slutrunden ligger hos DR og Viasat. Det vil sige, at DR viser en del af kampene, mens de andre bliver vist på TV3 kanalerne. Er der et fjernsyn i sommerhuset, vil der givetvis også være DR, sandsynligheden for at der er Viasat kanaler er langt mindre.

Svaret er Viaplay

Hvis du vil være sikker på at kunne se VM, hvis du skal i sommerhus, kan det derfor være en rigtig god ide at investere i Viaplay i den måned. Viaplay er som bekendt Viasats streamingtjenesten, og her kan du se alle kampene, så du er sikker på ikke at gå glip af nogen. Køber du en Google Chromecast kan du nemt smide billedet over på TV, og så er der styr på detaljerne.

Pas på med delay

Viaplay har det med at have en lille smule forsinkelse på, hvilket godt kan løbe op i nogle et halvt til et helt minuts tid. Det lyder måske ikke af så meget, men det kan være ganske ødelæggende for oplevelse. Du kan eksempelvis godt nå at få en jubel-SMS et snap, eller måske en notifikation fra din livescore app, inden du ser målet. Ser du fodbold på Viaplay (og måske endda med en lidt dårlig forbindelse), kan det være ne rigtig god ide at slukke for din mobil imens.

 

 

 

 

Skriv en kommentar