Sådan får du TV2 Play på dit fjernsyn

TV2 Play på Apple TV TV2 Play på Apple TV

Der findes overordnet to metoder, til at få TV2 Play op på dit fjernsyn, hvis du ikke er indehaver af et nyere Bravia TV, Sony Media Player eller en Sony Blu-ray afspiller.  Har du en af disse enheder, kan du se TV2 Play direkte på dit TV. Har du ingen af disse enheder, kan du få TV2 Play op på dit fjernsyn, ved enten at benytte et Apple TV eller ved at benytte et kabel.

Kabelversionen – den trælse men sikre version
Ved at sætte et TV-out stik til din computer, kan du afspille TV2 Play den vej igennem og se alle TV2 Plays udsendelser på dit fjernsyn. Det eneste du skal finde ud af, er hvilken type output du har på dit grafikkort. Har du kun en gammel computer til rådighed, vil der formegentligt være tale om et S-video stik eller et klassisk VGA stik.

Har du et nyere TV, vil du formegentligt skulle benytte dig af et HDMI stik og det er da også klart den bedste løsning. Når du har fundet ud af hvilken ledning din computer kan tage som output, skal du huske at tjekke op på om dit fjernsyn nu også kan modtage fra samme kabel eller om du skal have fat i en omformer, for at få TV2 Play streamingtjenesten op på din fladskærm.

Sæt stikket i både computer og fjernsyn og afvent nu signal på fjernsynet. Kommer det ikke til syne, bør du prøve at genstarte computeren, hvorefter din fjernsynsskærm gerne skulle blive aktiveret.

Afspil TV2 Play, igennem Apple TVs AirPlay funktion
Har du et Apple TV tilgængeligt, er det meget nemmere at få TV2 Play op på dit fjernsyn, du kan nemlig benytte Apples egen AirPlay funktion, fra en hvilken som helst iOS enhed eller computer. Dette både værende iPad, iPhone mv. For at få indholdet fra din iOS enhed og over på dit Apple TV og dernæst dit fjernsyn, starter du blot afspilningen af et filmklip og trykker på AirPlay knappen. Du vil nu se at dit Apple TV spejler indholdet op på dit fjernsyn og du kan nu nyde TV2 Play i dets oprindeligt tænkte format.

TV2 Play – understøttelsen bliver bedre
TV2 Play, har selv annonceret at TV2 Play vil være tilgængelig på langt flere enheder i løbet af i år, de regner med at have en applikation parat til stort set alle smart TV. Lige nu er det som sagt kun Sonys fjernsyn der understøttes, men senere vil der også være understøttelse for alle de gængse Samsung modeller, så vel som Philips mv.

Se også hvordan du kan få Netflix i Danmark til kun 17 kroner helt lovligt her

 • God Artikel

 • Jeg kan umiddelbart ikke lige se den der AirPlay “knap” – kan du hjælpe?

 • Air play virker ikke mere. Tv2 har lukket for denne tjeneste. De arbejder på en anden løsning. Jeg venter spændt på evt at de kommer med en app til apple tv. Men det er bare at vente og vente…..og se hvad de finder på… da jeg ikke kan se andre muligheder…

 • Tak for info Tab.

  Jeg har ikke længere selv adgang til TV2 Play og har derfor ikke været opmærksom på dette. Jeg venter lige med at opdatere artiklen, til de ved hvad de vil. Håber på en hurtig løsning, for dem der sidder med TV2 Play nu og ikke kan få det op på deres TV.

  • Hej henrik
   Vedr Tv2 play og airplay på atv2 – Ved du hvad er der sket på denne front. . Og Hvad får tv2 ud af at lukke for mirror muligheden. .Kan det browses via atv eller er der kun kabel uligheðen tilbage 🙁
   Mvh p

   • Umiddelbart kun kabel versionen, jeg kører ikke selv med TV2 Play mere. Så har desværre ikke kunne teste begrænsningen af, men efter hvad jeg kan læse er den bare lukket, uden nogen grund.

 • Hejsa.

  Jeg har kigget lidt på WD TV Live HD Media Player. Og den lyder rigtig god. Især fordi jeg som i skriver, ikke har fyldt hele mit hjem med apple produkter (også er den jo billigere!)

  Jeg har dog et spørgsmål, understøtter boksen viaplay? Da jeg er storforbruger af dette.

  Håber i kan hjælpe!

 • Hej,
  jeg har netop købt abonnement på TV2/Play og forsøger at få det op på mit Samsung 8005 via min iPhone5. Har prøvet via min Apple AirPlay,men det er kun lyden der kommer over og samtidig står der på telefonen at af licensmæssige årsager kan kun lyden fra TV2 overføres. Er der nogen der har en løsning på dette problem eller ved en anden måde at få TV2/Play på Samsung TV’et?
  På forhånd tak.
  Carsten

 • Live forsendelser er blokeret for AirPlay, dvs. kun et par enkelte gamle programmer kan spilles via AppleTV.

  Eneste mode at bruge TV2 Play med en samsung smartTV er at plugge skærmen til en computer.

  Så hvis i vil streame live VM så er løsningen hvert fald IKKE TV2 Play!

 • Har erfaret at TV2Play og Live TV fra TV2Play kræver forskellige ting, men hvis man har en iphone eller android telefon, eller en ipad / tablet hvor man har hentet TV2Play app’en kræver det blot en Chromecast nøgle sat i TV, så kører det perfekt

 • Der har været henvendelser siden 2012 på TV2´s supportside ang. en app til Samsung SmartTV, men stadig intet der virker.

  “Smart” at sælge et produkt (TV2play) som ikke er færdigudviklet.

 • Kan man ikke se TV2 play på sit Smart TV via trådløst netværk?
  Den bliver ved med at sige det er blokeret???

 • Kan man se tv2 Play på ps3/4??

Skriv en kommentar