Sådan får du ViaPlay på din PlayStation 3

PS3 ViaPlay

Er din PlayStation 3 forbundet til Internettet, er det nemt at få adgang til ViaPlay igennem denne. Med ViaPlay på din PlayStation 3, får du adgang til et stort univers af underholdning, eksklusive forpremierer, film og sidst men ikke mindst, det som ViaSat måske nok er mest kendt for, sport.

Hvad skal jeg have for at få ViaPlay på min PS3?
For det første, skal du have et ViaPlay abonnement, det er nemt at oprette og du får faktisk en hel måned, gratis. Den første måned kan du således bruger, til at vurdere om tjenesten er noget for dig. Hvis ikke, opsiger du den bare igen.

Det næste du skal have for at få ViaPlay sat op på din PlayStation 3, er PlayStation Plus, som du finder inde i PlayStation Store (PSN). Du kan godt køre ViaPlay uden Playstation Plus, men indholdet vil være stærkt begrænset, hvorfor en pluskonto anbefales.

Jeg opfylder ovenstående, lad os komme i gang
Det første du skal gøre, er at tænde din Playstation 3, herefter går du ind under menupunkterne, vælg TV/Videotjenester under ’Mine kanaler’. Menuen finder du i din PlayStation 3s startmenu. Du vil nu blive præsenteret for en række applikationer, her i blandt ViaPlay appen. Klik på den, download og installer.

Log herefter på din ViaPlay konto, igennem PS3 applikationen. Du er nu parat til at se film og serier, sport mv. på din Playstation 3.

Sådan navigerer du rundt i ViaPlay, med dit PS3 joypad

Sådan styrer du ViaPlay med dit joypad

Skriv en kommentar