SAXO Premium

Denne artikel indeholde affiliate link, der giver en betaling ved tilmeldelse og skal derfor betragtes som reklame. 

Danmarks største webshop for bøger, SAXO lancerede i 2018 SAXO Premium der kombinerer trykte bøger med ubegrænset streaming af e- og lydbøger. Inden da hed denne tjeneste SAXO Plus og involverede kun rabatter på fysiske bøger. Tendenser i markedet og den stigende popularitet af e-bøger og lydbøger gjorde, at SAXO valgte at ændre konceptet fra kun at gælde fysiske bøger til også at have de digitale version.

En undersøgelse der blev lavet i 2017 viste at blandt SAXOS kunder så kombinerede halvdelen fysiske bøger med streaming af e- og lydbøger, 40 % købte udelukkende fysiske bøger, mens 10 % kun streamede. At have et abonnement der kombinerer alle tre, sammen med rabatter, var derfor også en åbenlys fordel for kunderne.

Der er nogen der mener, at der bliver læst mindre, fordi antallet af lydbøger der bliver hørt har været stigende, det er dog langt fra en påstand der er bevist. SAXOs analyse af markedet viste nemlig at det digitale format i form af streaming af e-bøger og lydbøger er et supplement, og ikke noget der sker på bekostning. Danskernes foretrukne måde at læse på, er stadig ved at sidde med en fysisk bog og bladre i den. Lydbøger åbner blot nogle andre muligheder, eksempelvis at lytte mens man er på farten, hvor man ikke kan have en bog mellem hænderne.

Hvad er SAXO Premium ?

Som tidligere nævnt kombinerer SAXO Premium fysiske bøger med lydbøger og e-bøger. Det betyder helt reelt, at man kan streame tusindvis af bøger ved enten at læse dem som e-bog eller ved at lytte til dem som lydbog. Dette er ganske gratis, eller i hvert fald inkluderet i prisen på SAXO Premium.

Udover dette så får man gode rabatter på de fysiske bøger, når man køber dem. Udover dette får man altid gratis fragt på sine ordrer. Så bestiller man et par bøger om måneden, er abonnementsprisen mere eller mindre allerede tjent hjem. Er med Premium medlem kan man også sælge sine brugte bøger. Samtidig med dette kan man optjene Club Matas point, som kan bruges i en lang række forretninger.

Hvem henvender SAXO Premium sig til?

SAXO Premium henvender sig naturligvis først og fremmest til alle dem, der i forvejen handler på SAXO. Da man alene med rabatter og gratis fragt lynhurtigt kan tjene abonnementsprisen hjem. Derudover henvender den sig til at alle der vil have en god streamingtjeneste, hvor de kan få tilfredsstillet deres lyst til en god historie, biografi eller noget helt tredje. Om de så selv vil læse den, eller den skal læses for dem, er det valg der sal træffes efter bogen er fundet.

Hvad koster SAXO Premium ?

SAXO Premium er prissat til 99 kroner, hvilket ligger meget godt i tråd med lignenden tjenester inden for streaming af lydbøger og e-bøger. Her har man dog den store fordel ved at prisen også giver mere fysiske fordele som beskrevet ovenover, hvilket alt andet gør den mere attraktiv end de fleste konkurrenter på markedet.

Besøg Saxo Premium

Skriv en kommentar