De 5 bedste science fiction film på Netflix Danmark

Om der er mere mellem himmel og jord end vi ved, kan vi naturligvis ikke sådan lige svare på. En ting er dog helt sikkert, der er lavet tusindvis af film om ting, der ikke lige hører til i denne verden. Science Fiction genren er blevet stødt større over de sidste mange år, og står nu bag nogle af de største succeser i Hollywood. Vi har samlet en lille top fem over nogle af de bedste sci-fi film på Netflix.

The Matrix trilogien
Når man snakker sci-fi film, er det umuligt at komme udenom den banebrydende Matrix trilogi der er skab af The Wachowski Brothers (den gang de begge var mænd). Filmene der har Keanu Reeves i hovedrollen som Neo er elsket af millioner, hvor det især er den første, de fleste har kastet deres kærlighed på. En fremragende historie pakket ind i solidt skuespil og ikke mindst nogle af de mest nytænkende actionscener verden nogensinde havde set, da filmen havde premiere i 1999. Der er mange scener, der minder om The Matrix nu, men der er kun en original.

Læs også: Sådan får du Netflix i Danmark til kun 17 kr. helt lovligt

Source Code
Duncan Jones (der er David Bowie’s søn) blev et stort navn, da han instruerede Moon. Efterfølgende lavede han den noget mere Hollywood venlige action sci-fi film Source Code, som har Jake Gyllenhall i hovedrollen som en soldat, der gennem en anden mands krop skal opleve de sidste minutter i hans liv, inden en bombe sprænger på et tog og slår massevis af mennesker ihjel. Han skal forsøge at finde gerningsmanden på det korte stykke tid, der går inden bomben sprænger. Hæsblæsende, medrivende, effektfuld og samtidig også tankevækkende.

Cloud Atlas
Søskendeparret Lana og Andy Wachowski, der tidligere var kendt som Wachowski brødrene, som slog stort igennem med Matrix trilogien, laver ikke voldsomt mange film, men når de så laver nogen, så bliver det holdt øje med det. Cloud Atlas, som er tæt på 3 timer lang er uden sammenligning deres mest komplekse historie til dato og foregår i forskellige tider og forskellige verdener. På rollelisten finder man blandt andre Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant og flere andre, der alle spiller forskellige roller, så der passer til de forskellige universer som filmen foregår i.

John Carter
Filmen er en af Disneys største fiaskoer nogensinde. Filmen indspillede en ganske lille del af de langt over en milliard kroner, som den havde kostet at producere. Disney mistede en formue for filmen, hvilket er en smule synd, for den er bedre end sit rygte, og selvom den måske ikke helt så dyb og nuanceret i historien som man kunne håbe, så er den underholdende og flot lavet. Det er ikke svært at se hvor budgettet er blevet brugt henne, og der er bestemt ikke sparet på effekterne, som alene gør filmen værd at se.

Star Trek
Der finder tusinder og atter tusinder af Star Trek fans verden over, som har fulgt med i serierne og filmene i flere årtier. Der var sikkert nok også nogen, der var bekymret, da det blev besluttet, at der skulle komme en form for reboot af hele franchisen med en film, der startede ved begyndelsen. J.J. Abrams (bagmanden bag blandt andet Lost) fik til opgave at lave filmen, hvilket uden tvivl var det bedste valg, Paramount Pictures kunne have ønsket sig. Filmen er nemlig præcis som man kunne have håbet, og der er god chance for at både nye og gamle fans vil elske Abrams version.

Skriv en kommentar