Se det originale Oscar feed med Unblock US

På søndag, eller rettere natten til mandag skal der uddeles Oscar statuetter, der som de fleste nok er klar over, er de mest eftertragtede priser der kan opstøves i Hollywood og alt hvad der relaterer sig til. Det er 88. gang at statuetterne skal uddeles, og som altid er det fra hjertet af Los Angeles.

Herhjemme er, det TV2 der har sikret rettighederne til at vise showet inklusiv den røde løber, der altid tiltrækker mange mode interesseret og lignende. At se showet med danske værter er naturligvis en fin mulighed for at se showet og hører danske personligheder snakker om det kulørte Hollywood. I år er det Louise Wolff er der vært, og Ann Lind er igen blandt eksperterne.

Der er som sagt intet galt med dette, men hvis man vil have den helt rigtige Oscar stemning, er det lidt mere underholdende og “ægte” at se det amerikanske stream af hele showet inklusiv de amerikanske reklamer, købt i dyre domme, der ofte er noget mere underholdende end diverse reklamer for pålæg og betting sites.

I USA er det ABC der har rettighederne til det store show, og du kan se det helt gratis. Det kræver dog lige at du er i USA. Skulle du nok ikke være det på det givne tidspunkt er der dog også andre muligheder for at komme til at se showet.

Med DNS tjenesten Unblock US kan du nemlig få adgang til amerikansk indhold, selvom du sidder her i landet. Du kan læse mere om tjenesten her – og hvis du ikke allerede bruger det, kan det blive helt gratis for dig. Der er nemlig en gratis prøveperiode på en uges. Så hvis du hellere vil se den amerikanske version af det meget amerikanske show, så er det altså muligt.

Uanset hvor du vælger at se det, så god fornøjelse.

 

Skriv en kommentar