Se Netflix på en brugt telefon, tablet eller computer

Streaming af diverse film og serier er fantastisk underholdning, og underholdningsværdien falder ikke ved at bruge brugt elektronik. Tværtimod er der en række fordele ved at købe din telefon, tablet eller computer brugt. Læs med i denne artikel og bliv klogere på hvorfor. 

Brugt elektronik er godt for miljøet

Hver gang der bliver produceret en ny computer eller smartphone, bliver der brugt utrolig mange ressourcer. Foruden de råstoffer, som mobilen indeholder, bliver der nemlig også udledt mange drivhusgasser. Ved at købe en brugt telefon kan du altså undgå, at denne proces skal foregå endnu en gang.

Brugt elektronik kan altså på mange måder skåne miljøet. Køber du endda din elektronik af en person, der bor i nærheden, er der også blevet sparet på transporten. Brugt elektronik er altså mere klimavenligt end ny elektronik på flere forskellige parametre.

Du kan spare penge på den brugte elektronik

Køber du brugt elektronik, kan du altså være med til at skåne miljøet. Men ikke nok med det. Du kan nemlig også spare penge! Elektronik er en af de poster, som man hurtigt kan komme til at bruge utrolig mange penge på. Elektronik er nemlig noget som alle har brug for i deres hverdag, men det er samtidig også pokkers dyrt.

Ved at købe din elektronik brugt kan du hurtigt skære nogle tusinde kroner af den samlede pris. Du kan nemlig købe din brugte elektronik i den stand, som du ønsker. Køber du et produkt i en ringere stand, får du simpelthen også lov til at betale færre penge.

Netflix fungerer fint på brugte devices

Det allerfedeste ved brugt elektronik er, at det stadig er fuldt funktionelt. Det vil sige, at du sagtens kan streame alle dine yndlingsserier fra din brugte telefon eller computer. Der er altså rigeligt med fordele ved at købe dine elektroniske devices brugt.

 

Skriv en kommentar