Se TV2 Play på Apple TV

TV2 Play på Apple TV TV2 Play på Apple TV

TV2 Play har en lang række spændende danske og udenlandske programmer på tapetet, her i blandt en lang række gode film, serier og dokumentarprogrammer – TV2 Play byder endda også på sport, noget mange af de andre streamingtjenester ikke kan bryste sig af. Men hvordan får du TV2 Play på dit Apple TV? Få svaret i denne artikel.

Sådan får du TV2 Play igennem AirPlay

Der findes på nuværende tidspunkt desværre ikke en app specielt designet til Apple TV. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få TV2 Play til at afspille på dit Apple TV, det kan nemlig gøres igennem funktionen AirPlay.

Det kræver blot at både dit Apple TV og en iOS enhed, som kan være både en iPhone eller en iPad er forbundet til det samme hjemmenetværk. Kører du allerede med dette, har du måske bemærket at det er muligt at vælge en anden skærm, her i blandt Apple TV.

  • Start den video du ønsker at se på TV2 Play og klik nu herefter på AirPlay-ikonet, det er en lille firkant med en trekant inde i. Nu kan du vælge de forskellige enheder, der er tilgængelige, klik nu på Apple TV.
  • Der går lige et par sekunder og herefter kommer videoen til syne på dit Apple TV.
  • Du kan sagtens bruge din iPhone eller iPad til andre ting, når videoen først er kommet op på dit Apple TV.

Når der ikke er lyd på TV2 Play over Apple TV

Det kan ske, at der ikke kommer lyd på din afspilning, dette skyldes rettigheder til at sende Live TV, noget man også kalder for flow TV. Her er der begrænsninger på at streame indhold over mobile enheder. Hvis dette er tilfældet, findes der et lille workaround der gør det muligt, stadig at se indholdet, med lyd på. Kvaliteten bliver ganske vist ikke lige så god, men det fungerer i praksis.

  • Hiv dit kontrolcenter frem, ved at sætte fingeren nederst på din iPad eller iPhone og træk nu op af. Nu åbner dit kontrolpanel.
  • Klik nu igen på Airplay knappen, men vælg nu i stedet skærmdublering, inden du vælger AirPlay.
  • Herefter trykker du blot OK, for igen at lukke menuen og nu er det bare at hoppe ind i TV2 Play igen og sætte din video på.

Skriv en kommentar