Smartphone og streaming – husk disse 3 ting

Du er med garanti også meget på farten. Hvis ja, og hvis du endda er en af dem, der pendler mellem flere dele af landet, måske flere gange på en dag, så er der meget stor sandsynlighed for, at du streamer en del indhold på nettet. Streaming er dog ikke bare streaming – der findes ikke noget værre end en telefon der der ikke kan følge med dine streaming behov. Her er et par ting, du skal være opmærskom på:

Streaming kræver signal – ikke bare et signal, men et relativt godt og stabilt signal. Faktisk kan vi gå så langt som til at sige, at du skal have 4G på din enhed, førend streaming ikke bliver mere en irritation end en nydelse. Nu varer det dog ikke længe før det omtalte 5G net slippes løst, og netop her kan vi tillade os at have ekstremt høje forventninger.

Når du har det gode og stabile signal, er den næste ting din enhed. Du ønsker ikke at se din favoritserie på en mini-skærm, men derimod på en lækker retina-skærm i en anstændig størrelse. Apples iPhone plus-modeller er meget ideelle til netop dette, men også flere modeller fra bl.a. Samsung er yderst velegnede til streaming.

Dernæst skal din enhed kunne holde strøm – forestil dig at løbe tør for strøm midt i din favoritserie… Det er ingen interesseret i. Du har formentlig altid en oplader med i tasken, men det er ikke sikkert du har et stik til rådighed, der hvor du er. Derfor kan det i meget høj grad anbefales, at have en power bank med i tasken til din rejse.

Konklusionen er derfor, at du altid bør undersøge markedet grundigt, så du er sikker på, at du både har en telefon, der kan modtage det nyeste signal (snart 5G), en telefon der har en passende skræmstørrelse, uden at gå på kompromis med brugervenlighed, samt en telefon, med et solidt batteri. Husk også at tilegne dig det nødvendige tilbehør, så du f.eks. kan undgå at skulle sidde og holde din telefon hele vejen på din rejse, eller så du undgår at blive skærmblændet, hvis du sidder lige i solen – der er mange ting, at tage hensyn til, hvorfor vi anbefaler at du tager et grundigt kig på tilbehøret på siden her.

Skriv en kommentar