Sons of Anarchy satte rekord

Det er lige lidt under en uge siden, at det absolut sidste afsnit af Kurt Sutters fantastisk voldsepos Sons on Anarchy kørte over de amerikanske skærme, og millioner kunne se med hvordan historien om Jax Teller og resten af Samcrow endte efter 7 sæsoner.

Det var der ret mange, der gerne ville se hvordan endte. Finaleafsnittet satte nemlig seerrekord fo FX, hvor der var tæt på 10 millioner, der så med i det sidste afsnit der varede tæt på halvanden time.

Lidt mere præcist var der 9,26 millioner amerikanere der fulgte med i seriens sidste minutter, hvilket er en anelse mere end de 9,25 millioner der så med, da sæson 7 havde premiere tidligere på året.

Sæson 7 har i gennemsnit haft omkring 7,5 millioner seere i USA, så der var en forhøjet interesse for at se hvordan det hele endte, og sæson 7 endte også med at blive den mest sete sæson af en TV-serie på FX, der naturligvis har været ganske tilfredse med Kurt Sutter og hans arbejde med serien.

Der er mange serier der peaker i de første sæsoner og siden hen mister momentum, det har dog ikke været tilfældet med Sons on Anarchy, serien har nemlig fået flere og flere fans og antallet af seere er steget med omkring 200% fra den første sæson tilbage i 2008 og til den nyeste.

En stor del af denne tilgang kan meget vel skyldes, at serien også er kommet på Netflix, hvilket har givet den endnu mere interesse og opmærksomhed – præcis som den fortjener.

 

Skriv en kommentar