Stream og se tennis online – her i blandt ATP og WTA

I Danmark sendes der tennis, på mange forskellige kanaler, men det er især de dyrere betalingskanaler, der løber med alle de gode tenninskampe og det er en synd og skam, for de mange danske tennisfans, som ikke har kanaler som Tv3 sport 2 og C More Tennis.

Det betyder blandt andet at der er rigtigt mange danskere, der ikke er i stand til at se Caroline Wozniackis kampe, den første dansker, der er nået hele vejen til de største kvindelige tennisturneringer.

Men der er heldigvis håb forude, for de mange tennisfans, som ikke ønsker at opgradere til de største TV-pakker på det danske marked.

TennisTV.Com
Er du stor tennisfan, er TennisTV.com ikke til at komme uden om. På TennisTV.com kan du se både kvindernes WTA turneringer, så vel som pendanten mændenes ATP.

TennisTV.com tilbyder blandt andet op til 79 tilgængelige ATP World Tour samt WTA turneringer, alene i år. Du behøves endda ikke se dem, mens de bliver spillet, for TennisTV.com byder naturligvis på mulighed for at lave catch-up og se komplette kampe on demand.

Udover dette, finder du også en lang række ældre tenniskampe, blandt andet er der over 1000 finaler tilgængelige fra ATP World Tour Master og over 500 WTA Premiers. Også tilgængeligt er et arkiv, med specielle højdepunkter og hawk-eye analyser, på de mest præstigefyldte.

Alle live kommenteres naturligvis og du har også muligheden for at chatte med andre tennisfans, mens kampene står på.
TennisTV.com koster kun 16.99 euro per måned eller 104.94 euro, for et helt år.

Klik her for at gå til TennisTV.com

Csports.dk
På Csports.dk kan du købe adgang til live streaming af Canal 8 sports samt C More Tennis, her er dog primært fokus på ATP turen. En af de store fordele ved Csports.dk er deres mange måder at købe adgang på, således kan du både købe et dagspas, så vel som et 1 måneds, 3 måneds eller helårsabonnement. Prisen sænkes dog selvfølgelig, alt efter hvor lang tid du binder dig.

Klik her for at gå til Csports.dk

Viaplay.dk
Hos ViaPlay.dk, kan du få et decideret sportsabonnement, som giver adgang til live Tennis, fra Tv3 Sport 2, samt Canal 8s sports kanaler, hos Viaplay.dk finder du dog ikke et arkiv, med on demand indhold, desværre.

Klik her for at gå til ViaPlay.dk

Skriv en kommentar