Stream Super Bowl gratis med NBC

Super Bowl bliver afviklet for 49. gang, når New England Patriots og Seattle Seahawks brager sammen i finalen i Phoenix. Det er verdens største enkeltdags sportsbegivenhed og en af de mest sete transmissioner verden over.

Reklameblokke koster i millionklassen for ganske få sekunder og alle amerikanske øjne er rettet mod skærmen. Det lyder alt sammen meget dyrt, men for første gang bliver det muligt at streame finalen kvit og frit.

NBC Universal vil nemlig streame 11 timers Super Bowl til alle der vil se det. Hele molevitten inkl pregame, selve kampen, halftime show og sågar det nyeste afsnit af Blacklist.

Normalt skal man være betalende kunde ved et tv selskab, for at kunne logge på NBC.com, hvor man kan se diverse sportsudsendelser, men i forbindelse med Super Bowl finalen bliver det altså gratis. Det er naturligvis et fremstød for at vise fordelene, og for at kapre kunder der på sigt vil betale for ydelsen.

Det bliver ikke muligt at streame gratis på smartphones, da NBC ikke ejer disse rettigheder, som er solgt separat til Verizon. Det vil dog være muligt at se den på computere og tablets.

Det er dog lidt for tidligt at begynde at juble uhæmmet ved tanken om at sidde oppe hele natten og se Tom Brady & co kaste rundt med en aflang bold foran tusinder og atter tusinder af ellevilde fans. Servicen er nemlig forbeholdt de amerikanske kunder.

Brugere udenfor USA har dog mulighed for at købe pakken for 9,99 dollars, svarede til omkring 60 kroner. Det er dog også en ganske lav pris og penge godt givet ud, da de spektakulære reklamer følger med der, så du slipper for at se på diverse reklamer for waoo, elgiganten, bet365 eller hvad de danske kanaler nu byder på.

Det hele kommer til at foregå på nbc.com

 

Skriv en kommentar