Strive Sport

Strive Sport er en streamingtjeneste, der fokuserer på at opkøbe rettigheder til forskellige sport ligaer. I skrivende stund har Strive Sport de danske rettigheder til visning af alle kampe i den spanske LaLige, den italienske Serie A og den amerikanske MLS der alle er de bedste fodboldligaer i deres respektive lande.

Strive Sport minder på mange måder om de mest populære tjenester som Netflix, HBO og Amazon Prime, hvor de alle tilbyder en masse Video On Demand, i og med du kan gense alle kampene på Strive. Samtidig tilbyder Strive livestreaming af kampene, hvor der i mange tilfælde er med danske kommentator spor. Alt live indhold og On Demand indhold bliver streamet i HD 1080p

Hvad koster Strive?

Strive tilbyder at du som kunde, både kan betale med en årsplan og en månedsplan. Månedsplanen koster 79kr om måneden, hvor i mod årsplanen koster 599kr om året.

Strive tilbyder også, at alle kan tilmelde sig og prøve Strive Sport gratis i 7 dage uden betaling.

Der er ingen binding på dit abonnement, og derfor kan du til enhver tid afmelde dig tjenesten, og din udgang vil blot udløbe når perioden for din betaling er udløbet.

Prøv Strive allerede i dag, klik her

Hvem er Strive Sport for?

Strive Sport er for alle, der er interesseret i sport og i særlig grad i fodbold. Strive har overtaget rettighederne fra nogle af TV-selskaberne til at sende alle kampene i LaLiga og i Serie A. Så er du stor fan af et eller flere af holdene i de ligaer, og stadig vil følge med i kampene, vil det derfor kræve, at du har et abonnement på Strive Sport, for at kunne se dem live.

Hvor kan du se Strive Sport henne?

Strive er i skrivende stund tilgængelig til visning på både Mac og PC og på alle moderne browsere som Chrome, Firefox, Sarafi og Edge. Strive kan også vises på mobile enheder, igen både via iOS og Android tablets eller smartsphones.

Derudover kan du streame Strive Sport på både Apple TV og Xbox. De er i gang med at arbejde på at udbrede det til både Playstation og til alle former for Smart TV

Flere enheder kan vise samtidig

En fordel ved Strive er, at du kan have flere enheder i gang på samme tid. Er der to kampe der spilles samtidig, og du gerne vil se begge to har du netop mulighed for det. Du kan streame den ene kamp på din Xbox og måske se den anden på din iPad uden nogle problemer. Dermed kan du øge din mulighed, for at følge med i alle de kampe du gerne vil se.

Hvad får man ellers?

Hvis du ikke synes, at adgang til kampene alene er nok, giver Strive Sport dig også adgang, til flere forskellige programmer der dækker nyhederne fra de forskellige ligaer. F.eks. får du også fuld adgang til programmer som ”Inside Serie A”, ”Serie A: Full Impact”, ”La Liga World” og ”La Liga Highlights Show”

Dette er blot et udpluk af, hvad man ellers får. Der er flere andre shows, du også kan følge med i mens sæsonenerne står på.

Skriv en kommentar