Suit up as Suits and Bond

Mike Ross Mike Ross

Sidste afsnit af Suits sæson 4 er netop rullet over skærmen. De flotte, velklædte advokater fører sig frem i stilede og klassiske jakkesæt med skjorte og slips, og kvinderne er i ført tætsiddende pencil skirts og power-kjoler. Hele det amerikanske lawyer-univers er fængende og en dominerende faktor i serien. Serien emmer af flotte mennesker med succes!

Femte sæson af serien Suits er på tegnebrættet. Men lykken varer ikke evigt. Det gør den klassiske garderobe og anerkendte stil derimod. Suitet, og her tales ikke om serien, er et universelt garderobeelement. Det er indbegrebet af stilbevidsthed, seriøsitet og handlekraft. Den klassiske kombination af matchende bukser og jakke i samme stof er kommet for at blive.

Suits følger de to karismatiske advokater. Den unge protegé Mike og hans mentor, den egoistiske og ambitiøse Harvey. De er måske nok fuldmægtige på samme advokatkontor, men ikke desto mindre klædt i forskellige designs.

Harvey Specter er ”dressed like a boss”! Altid klædt i designeren Tom Ford. Alt fra det nålestribede, tre-delte jakkesæt med den brede revers til det brede slips bundet i den formelle Winsor-knude udstråler magt.

 

Harvey Specter i et Tom Ford suit
Harvey Specter i et Tom Ford suit

Mike Ross er derimod underspillet og smart i sine slim-fit jakkesæt med det smalle slips bundet i den enkle four-in-hand knude. Mikes personlighed såvel som valg af jakkesæt giver indblik i hans sympatiske indre.

Mike Ross
Mike Ross

Suit up som i Suits. Det traditionelle suit a’la Harvey er en nutidig magtdemonstration, mens Mikes mørkeblå og grå slim-fit valg er moderne. Magt-udstrålingen fra Harveys Tom Ford suit afspejler sig i flere mænd og deres påklædning. Det er populært blandt de virkelig magtfulde herrer. Selveste Daniel Craig aka James Bond bærer også det stilfulde Tom Ford jakkesæt og andre Tom Ford items – dette både som James Bond og som privatpersonen Daniel Craig.

James Bond i Tom Ford jakkesæt
James Bond i Tom Ford jakkesæt

I dag ses der adskillige designs af jakkesæt. De fås i alverdens farver og modeller. Alle lige fra den yngre hipster-generation, de udsatte politikere, velansete advokater og seje agenter bærer jakkesæt.

Hop med på Suits-bølgen! Vil du mænge dig som de magtfulde herrer, og tænker du, at et Tom Ford jakkesæt vil klæde dig, så kan de blandt andet findes på Yoox. Du skal dog fiske omkring 20.000 kroner op af lommen. Er du en rigtig boss, så sælges Tom Ford jakkesæt, som er syet til Daniel Craig, på ebay til 50.000-60.000 kroner.

Men er du til mere menneskelige priser, men stadig gerne vil ligne en stilfuld boss, så kan du heldigvis få Specter- og Bond-looket til mere budgetvenlige priser hos shoppingportalen katoni og webshoppen Kaufmann, hvor priserne starter omkring 1.200 kr.

 

 

 

 

Skriv en kommentar