Tag dine favoritfilm med dig, når du er på udkig efter ny underholdning

 

Tag dine favoritfilm med dig, når du er på udkig efter ny underholdning

Dedikerede filmfans kender den lidt tomme følelse, når favoritfilmen når sin ende. Heldigvis lader streamingtjenester såsom Blockbuster og C More os se favoritterne igen og igen. Vi elsker at være i selskab med stjernerne fra de store film og følge dem på deres eventyr. Sagen er dog den, at du i mange tilfælde ikke behøver at tage afsked med dine favoritfilm og stjerner, når filmen ender, eller trykke play igen for på ny at blive forenet med dem. Der findes nemlig tonsvis af underholdning på markedet, der drager inspiration fra nogle af de store film. Med andre ord skal du ikke kigge langt for at få øje på underholdning, der er centreret om velkendte filmtemaer.

Hobbitter, elver og mørke kræfter sluppet løs i et brætspil

Inden for brætspil er mulighederne mange, når det kommer til spil med filmtemaer. Blandt andet kan nævnes Trivial Pursuit: Lord of the Rings. I denne udgave af det populære quizspil får du testet din viden med hele 600 spørgsmål, der relaterer til Ringenes Herre-filmene. Du kan godt begynde at se frem til et glædeligt gensyn med Frodo, Gandalf og alle de andre magiske karakterer fra de legendariske film, der blandt andet er tilgængelige på Netflix. Spillet er endda lavet i en kompakt form uden spilleplade, hvilket gør det til et godt spil at tage med på farten. Vær opmærksom på at spørgsmålene er på engelsk.

Tag dine favoritfilm med dig, når du er på udkig efter ny underholdning

Sejl på det caribiske hav i ægte sørøverstil i denne spillemaskine

De mange Pirates of the Caribbean-film har indtaget verden med storm. Det samme har de excentriske karakterer fra filmene. Det har blandt andet ledt til udviklingen af en spillemaskine med Davy Jones som hovedfigur. I spillet tages du med på en ægte sørøverjagt efter skjulte guldskatte. Det betyder, at du godt kan pudse træbenet og finde øjeklappen frem. Eventyret venter forude i denne spillemaskine ved navn Davy Jones Riches, der for tiden er en af de helt populære spil på nettet. I denne form for spil er der endda mulighed for at vinde ægte guldmønter til kistebunden.

Træd ind i Disneys uforglemmelige univers med en række bøger

Der er ikke mange, der kan nå Disney til sokkeholderne, selv hvis de gambler. I årtier har medieselskabet giver os den ene klassiker efter den anden, og det er da heller ingen hemmelighed, at mange er begejstret for, at Disney har lanceret en ny streamingtjeneste. De fleste tænker nok på tegnefilmsklassikerne, når ordet Disney dukker op, og det er også netop disse velkendte klassikere, der er blevet foreviget i bogform. Markedet er spækket med bøger, hvor de kendte Disney-figurer indtager hovedrollerne. Så det eneste, du skal beslutte dig for, er om det skal være Ariel, Simba, Bambi eller en helt fjerde karakter, der skal fylde i dit barns godnathistorie.

Videospil byder velkommen til spøgelsesbyer og fortryllende planeter

Måske er tiden inde til at gå tilbage til rødderne; mange film bygger nemlig på videospil. I stedet for passivt at se på er det måske til at indtage de dystre stræder i den fortabte spøgelsesby Silent Hill. PlayStation-spillet har fået de små hår på ryggen til at rejse sig hos mange og er i sandhed et spil, der kan få timer til at blive til dage.

Skal det hellere gå den anden vej med inspirationen, således at det er filmen, der inspirerer spillet, bør du kaste dig over James Cameron’s Avatar: The Game. Vend tilbage til fortryllende Pandora i selskab med Jack Sully, hvor væsenerne venter. Spillet fås til flere konsoller og er udviklet af Ubisoft, der endda har en ny udgave af Avatar-spillet i ærmet.

Ingen grund til at lægge favoritfilmene på hylden

Når det kommer til filminspireret underholdning, er det efterhånden kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på markedet. Det er glædeligt nyt for alle os, der holder af at bruge tid i selskab med karakterer fra vores favoritfilm. Nu er der altså ingen grund til at ærgre dig, næste gang din favoritfilm lakker mod enden. I stedet kan du se frem til nye eventyr, hvor du kan læse med fra sidelinjen eller aktivt involverer dig ved at spille.

 

 

Skriv en kommentar