Trailer til Entourage the Movie

En af de helt store serier på HBO gennem tiden har været Entourage, der udover at være produceret af Mark Wahlberg, også meget løst er baseret på hans liv og hans oplevelser, med en gigantiske portion fri fortolkning naturligvis.

Serien havde premiere for 10 år siden, og stoppede for et par år siden. I lang tid har der gået rygter om en film baseret på serien, og den er da også for længst blevet bekræftet, men det har været rimelig småt med detaljer omkring den.

Nu er det hele dog blevet en hel del mere håndgribeligt. HBO og Warner Bros har nemlig netop udsendt en trailer til filmen, som får premiere til sommer.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at hvis man var fan af serien, vil man glæde sig utrolig meget til filmen, hvor alle de medvirkende fra den populære serie er med, og hvor der uden tvivl vil være spækket med biroller og cameos. Som man kan se i traileren kommer en af dem i form af Mark Wahlberg der (naturligvis) har en rolle i filmen.

Filmen kommer i biograferne, men vil efter noget tid utvivlsom også være at finde på HBO, men lige hvornår melder historien ikke noget om.

Skriv en kommentar