Tredobling af streams

Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver flere og flere der streamer både sport, tv og film på deres computere, iPad, smartphones og spillekonsoller. Faktisk er der sket intet mindre end en tredobling alene i 2012, det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Bo Bergstedt, der er landechef for Viaplay fortæller at Viaplay gør meget for at være først med de nyeste film, som vi alle sammen ved, så vil vi have filmene så hurtigt som muligt, og derfor satser Viaplay også på at have dem hurtigere end de andre tjenester, opg lige nu arbejder de på en masse nye aftaler, der skal sikre os forbrugere endnu mere helt nyt indhold.

Man kunne derfor også godt tro, at der var de store blockbustere og fodboldkampe der er det helt store trækplaster, og det er da nok heller ikke helt forkert, men faktisk er det noget helt andet er virkelig rykker i øjeblikket. Det er nemlig børne tv programmer og serier, der er inde i en rivende vækst.

Som du kan læse i vores guide til Viaplay, så er de især kendt for at have et stort udvalg af reality, men noget tyder på at fremtiden kommer til at være lidt bredere og der kommer til at være endnu mere til børnene, hvilket også er nødvendigt, hvis de skal være foran eksempelvis Netflix, der ligeledes tilbyder en masse for de små.

 

Skriv en kommentar