Tribeca Short List – Ny streamingtjeneste fra Lionsgate & Tribeca

Ved en pressekonference d. 20 oktober i New York, blev lyset for første gang kastet på Lionsgate nye streamingservice, som udvikles i samarbejde med Tribeca. Tjenesten bliver en regulær streamingtjeneste, med månedlig løbende betaling for video-on-demand.

Tjenesten kommer til at hedde Tribeca Short List, og vil indeholde alle Liongates mest prestigefyldte film, sammen med specielt udvalgte film fra andre selskaber.  Ifølge presseskrivet skulle servicen åbne i første kvartal af 2015, hvor vidt den bliver tilgængelig i Danmark, er der ingen informationer om.

Ifølge Tribeca selv og Lionsgate, mener de at streamingmarkedet er fyldt med tjenester som arbejder på more-is-more princippet, dvs. nu mere indhold der er nu bedre. Dette mener de to selskaber ikke overraskende ødelægger kvaliteten af tjenesterne, vi kender det eksempelvis fra Netflix der har et enormt udvalg, men i realiteten meget lidt godt. Planen er derfor at komme med en mere optimeret streamingtjeneste ala. den vi kender fra HBO Nordic herhjemme, hvor udvalget er langt mindre, men også det bedre.

Lionsgate har stået bag en lang række kæmpe blockbuster succeser som blandet andet Twilight, The Hunger Games og Divergent og de har dermed fingrene i mange af de mest populære franchises på filmmarkedet og med den enorme efterspørgsel på netop disse, kunne Tribeca Short List have en god chance for at markere sig på streamingmarkedet, selvom de nu allerede er flere år bagude i forhold til de mere etablerede spillere på streamingmarkedet.

Skriv en kommentar