True Detective sæson 2 cast på plads

En af 2014’s absolut bedste nyheder på seriefronten var uden tvivl True Detective. HBO serien vakte begejstring og blev hyldet af fans verden over. Den meget vellykkede serie skyldes udover historien og instruktionen ikke mindst de medvirkende. Woody Harrelson og Matthew McConaughey leverede begge helt igennem fantastiske præstationer.

Der er derfor også mange, der nok har haft lidt bange anelser omkring castet til anden sæson af serien, da det forlængst blev annonceret, at det ikke ville blive McConaughey og Harrelson der vender tilbage i rollerne.

For et stykke tid siden blev det så annonceret at Colin Farrell og Vince Vaughn, der ellers mest er kendt for komedier får to af de bærende hovedrollerne. Lidt efter blev Taylor Kitsch annonceret. I den forbindelse gik der mange rygter om at Rachel McAdams skulle spille den fjerde hovedrolle.

De rygter er nu blevet til fakta, da det er blevet bekræftet, at hun skal spille den tredje “politimandsrolle” hvor Farrell og Kitsch står for de andre. Vince Vaugn skal spille skurken, og det er endvidere bekræftet at hans kone skal spilles af Kelly Reilly.

Dermed er samtlige af de bærende roller på plads til den anden sæson, der får premiere på HBO næste år. Det indledende arbejde med serien er allerede gået i gang i Californien, hvor serien kommer til at foregå.

Anden sæson af serien har premiere næste år, men præcis hvornår vides endnu ikke.

 

Skriv en kommentar