TV2 Play til Chromecast

TV2 Play på Apple TV TV2 Play på Apple TV

TV2 der som mange andre TV kanaler kæmper med seere der forlader TV mediet for at begynde at streame i stedet, har længe haft deres TV2 Play, og tjenesten er da også efterhånden nået op omkring 150.000 danskere.

Der udbydes en del forskellige abonnementer, alt efter om man ønsker at kunne se live, tv2 programmer eller også vil have film med. Tjenesten er populær og der kommer nye brugere til hver eneste dag.

Det har dog ikke været helt uden malurt i bægeret, hvilket ikke mindst skyldes en masse problemer med Airplay, hvor det ikke har fungeret, hvilket mange har klaget over i tidens løb. Nu er der kommet et alternativ, til der der brokker sig over den manglende airplay yil Apple TV.

TV2 Play er nemlig netop blevet tilgængelig til Google’s Chromecast, som er en lille dongle der sættes i TV’et HDMI bort og kan modtage signal og nu altså også TV2 Play.

Udover at den altså nu kan bruges sammen med Chromecast, så har TV2 også planer om at det skal kunne ses på nyere smart tv’s, hvor der er en app på vej, som vi kender det fra blandt andet Viaplay, Netflix & HBO.

Generelt satser TV2 utrolig meget på streaming og vil fra næste år tilbyde at TV2’s kanaler kan ses overalt på tablets og smartphones ved flere af de store udbydere som YouSee og Stofa.

2015 tegner til at blive endnu et utrolig spændende år med mange nye muligheder, og hvor hver af udbydere uden tvivl vil komme med nye tiltag der skal kapre og holde på kunderne, da mulighederne bliver flere og flere.

Hvis du vil have den perfekte lyd, kan du investere i nogle højtalere, hvor du kan sende lyden fra din chromecast direkte til. Priser chromecast højtalere starter ved ganske få hunderede kroner.

Skriv en kommentar