Unblock US

Unblock US

Som de fleste nok ved, er der vidt forskelligt indhold på streamingtjenester, alt efter hvilket land tjenesten hører til. Alle de etablerede streamingtjenester er præsenteret i mange forskellige lande, for eksempel findes Netflix i stort set alle lande og indholdet, det varierer som sagt. Det betyder også at man kan finde meget nyt og spændende indhold, på streamingtjenester der ikke er bundet op til Danmark og det er netop her DNS-tjenesterne, som Unblock US, kommer ind i billedet.

DNS-server

Alle internetforbundne enheder bruger en DNS-server, til at få uddelt en IP-adresse, som kort sagt er enhedens adresse på Internettet. Alle enheder på Internettet har dette unikke sæt cifre, til at identificere dem. Ved at bruge en tjeneste som Unblock US, benytter du en anden DNS, men du skifter faktisk ikke IP-adresse og dette er den store forskel på en VPN og en service som Unblock US. Du kan sløre at du kommer fra Danmark og derigennem få adgang til alle de udenlandske streamingtjenester, men IPen forbliver den samme.

Brugervenligheden er i top

Unblock US er en service, som fra start af har sat sig for at være brugervenlig, firmaets hjemmeside er meget enkel og nem at overskue. Inde på hjemmesiden, vil de prøve at identificere hvilket styresystem du benytter og henvise dig direkte til opsætningsguiden, det er smart og tidskrævende, især hvis man ikke selv er i stand over hvad man sidder på.

Unblock US tilbyder en af de største samlinger af setup-guides, jeg har set. Kun Unlocator har lige så god understøttelser som Unblock US. Alle guidesne er skrevet på et meget brugervenligt niveau, så selv ikke teknisk kyndige personer kan finde ud af dem.

7 dages gratis prøve

Hos Unblock US får du en 7 dags gratis periode, hvor du frit kan teste servicen igennem og se om den passer til dig eller om du foretrækker en af de andre DNS-services som eksempelvis Unlocator. Ligesom så mange andre online services, skal du huske at fjerne dine kortinformationer efter du er blevet oprettet eller som det mindste, huske at opsige tjenesten igen inden dine 7 dage er udløbet ellers fortsætter du som almindelige abonnement, dog uden opsigelsesperiode.

Enhedsunderstøttelse

Ligesom vi kender det fra Unlocator, kommer Unblock US med understøttelse til stort set alle tænkelige enheder, man måtte have. Du finder den fulde liste over understøttede enheder herunder.

Styresystemer

 • OSx
 • Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Visa XP

Spillekonsoller

 • Playstation 3 og Playstation 4
 • Xbox One, Xbox 360, PS Vita, Wii og Wii U

Fjernsyn

 • Sony Smart TV
 • Panasonic Viera
 • Samsung Smart TV og Media Hubs
 • LG Smart TV

Mobile-enheder

 • iPhone, iPod og iPad
 • Android tablets og smartphones
 • Amazon Kindle

Support døgnet rundt

En af de store forcer ved Unblock US, er deres seriøsitet omkring deres produkt. Unblock US tilbyder 24 timers support og har et meget stort supportteam, samtidig gør Unblock US meget ud af deres support og de har faktisk valgt at lade alle deres anmeldelser af support-sager, ligge frit tilgængelig på deres website til skue for alle og enhver.

anmeldelser

Ingen forringelse af Internethastigheden

Man kunne foranlediges til at tro, at det ville påvirke Internethastigheden at man kører igennem en DNS-server som Unblock US, men dette er altså ikke tilfældet. Det eneste der ændrer sig er nemlig det der identificerer din enhed, hastigheden er dermed præcis den samme som hvis du kørte uden Unblock US.

De eneste tilfælde hvor der kan være forskelle i hastighed, er når serveren der streamer indholdet til dig står på en dårlig server eller blot befinder sig for langt væk. De fleste store streamingtjenester benytter sig af CDN også kaldet Content Delivery Networks, til at streame indholdet lokalt ud til mange forskellige lande, en praksis man også gør sig brug af, ved hastighedsoptimering af hjemmesider. Dette sikrer at indhold altid leveres så hurtigt som muligt, uanset hvor du befinder dig.

Hvordan kommer du i gang med Unblock US?

For at komme i gang med at bruge Unblock US, til at åbne op for amerikansk indhold eller streamingindhold fra andre lande generelt set, er det blot at hoppe ind på deres hjemmeside og registrere sig. Til at starte med, skal du blot indtaste din e-mail, hvorefter du får oprettet din gratis 7 dags prøveperiode.

Du modtager umiddelbart lige efter du har indtaster din e-mail, en mail i din indbakke med yderligere instruktioner. Følg disse og udfyld dine kontaktoplysninger. Unblock-US prøver som sagt selv at finde ud af, hvilket operativsystem du kører med og henviser dig herefter til den tilhørende opsætningsguide.

Herefter får du udeveret en DNS, der peger på Unblock US-servere, herefter verificerer Unblock-us hjemmesiden, hvorvidt din opsætning fungerer som ønsket. Herefter kan du igennem en menubar, skifte land lige så ofte du vil.

Konklusion

Alt i alt er Unblock US en rigtig fin service, som fungerer ud af boksen. Samtidig er løsningen meget overskuelig og dokumentationen er meget udførlig, så selv ikke teknisk anlagte personer kan finde ud af at bruge servicen. Det kan også bruges til at se Amerikansk Disney Plus i Danmark, som du kan se her

Skriv en kommentar