Unbreakable Kimmy Schmidt trailer

Sidste år kom det frem, at Netflix havde sikret sig rettighederne til Tina Fey’s komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt, der ellers skulle have kørt på NBC, ligesom 30 Rock, som Tina Fey er producer og forfatter på. NBC trak dog stikket, og derfor er den nu endt på Netflix.

Serien handler om Kimmie Schmidt (Ellie Kemper), der sammen med et tre andre kvinder, slipper ud af en dommedagskapsel i Indiana, hvor de har boet i mange år i den tro, at jorden var gået under. Kimmie ender i New York, hvor hun finder ud af hvad livet byder på.

Unbreakable Kimmy Schmidt kan ses fra 6. marts, og hvis du kommer til at kunne lide den, er der godt nyt, Netflix tror nemlig så meget på serien, at de allerede har bestilt yderligere to sæsoner.

Tina Fey har skrevet serien sammen med Robert Carlock, der også var blandt 30 Rocks hovedforfattere, og desuden har været med til at skrive flere Golden Globe uddelinger, Venner og Joey. Der er med andre ord bestemt potentiale til at serien kan gå hen og blive et stort hit.

Skriv en kommentar