Undgå streaming problemer med en lynhurtig forbindelse

Undgå streaming problemer med en lynhurtig forbindelse

Du kender det sikkert, du sidder midt i din yndlingsserie. Spændingen er ved at nå klimaks og du sidder helt ude på kanten af sofaen for at få det hele med. Nu kommer den replik hele sæsonen har ledt op imod og SÅ… Så fryser billedet. Der er problemer med internetforbindelsen. Du må op af sofaen, tænde og slukke på kontakter, starte forfra, spole eller bare vente og så er stemningen bare ikke helt den samme igen. Næste gang skal du nok sørge for at få den optimale datapakke.

Hvis du kan genkende dig selv i situationen ovenfor, så er du måske en af de mange danskere, der har fået et mobilt bredbånd, som ikke matcher deres streamingbehov. Som forbruger er det helt naturligt at lede efter det billigste mobile bredbånd, men nogle ender som konsekvens op med en forbindelse eller datapakke, som er utilstrækkelig. Det imidlertid muligt at få både billigt mobilt bredbånd og en lynhurtig forbindelse. Det kræver bare at man finder den rigtige udbyder og den løsning, der matcher ens behov.

Sådan finder du dit databehov

Men hvordan finder man ud af, hvor ens databehov ligger? Det spørgsmål kan være svært for mange at svare på. Internettet er jo bare noget man hopper på. Det kan anbefales at spørge de udbydere, man finder frem til, hvilken type abonnement man skal vælge. På den måde får man også testet deres kundeservice. Hvis du gerne vil have lidt sikkerhed for, at du ikke bliver ledt i den forkerte retning, så er her er et par tommelfingerregler:

Hvis du mest bruger internettet til at sende mails, surfe og høre musik, så ligger dit behov nok omkring 20 GB per måned. Hvis du også streamer film og serier jævnligt, så ligger dit behov nok omkring 100 GB per måned. Hvis I er en hel familie, der alle skal bruge internettet samtidig til at sende, surfe og streame, så ligger jeres behov nok omkring 500 GB per måned.

Uanset hvor dit behov ligger, bør du sikre dig, at du kører på et solidt netværk, som også kan klare de spidsbelastninger, der kan forekomme, hvis du bor et sted, hvor mange mennesker skal være online på samme tid. Et af de netværk er det såkaldte TT-netværk, som giver 97% af danskerne deres 4G forbindelse. Derudover bør du også sikre dig, at der er tale om et 4g mobilt bredbånd. Især hvis du streamer meget.

Stream film, serier og musik uden bekymringer

Når du har fundet det billigste mobile bredbånd, som dækker dit behov, kan du også lige tjekke, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder og at der findes en kundeservice, du altid kan komme i kontakt med.

Når der er styr på det hele, kan du sætte dig i sofaen igen og se din yndlingsserie uden afbrydelser og uden bekymringer.

 

Skriv en kommentar