Unlocator

Hvis du ønsker adgang til streamingservices som ikke er tilgængelige i Danmark, har du brug for en proxytjeneste, der kan spoofe din IP, så det ser ud som om at du sidder i et andet land end Danmark. Til denne funktion findes der en lang række forskellige services, nogle bedre end andre og i denne artikel tager vi et kig på i min optik, den bedste af dem alle, Unlocator.

Du kan besøge og oprette dig som bruger hos Unlocator, ved at klikke her

Hvordan virker Unlocator?
Alle Internetforbundne enheder bruger en DNS-server til at navigere på Internettet, Unlocator er en DNS-service med et mindre twist, twistet er naturligvis at Unlocator skjuler din rigtige placering for streamingtjenesterne og Unlocator er lavet til netop dette formål.

Streamingtjenester som eksempelvis Hulu Plus, tillader ikke at man tilgår deres indhold, medmindre man har en amerikansk IP-adresse og det er altså det som Unlocator klarer for dig. Derfor kan du bruge Unlocator til stort set alle tænkelige streamingtjenster, der findes dog et par musikstreamingtjenester som ikke er understøttet, men Unlocator er også lavet og designet til streaming af film og serier.

Påvirker det ikke hastigheden på min streaming?
Nej – slet ikke! Med Unlocator vil du ikke mærke til tab af bredbåndshastighed. Jeg har personligt testet tjenesten med alle tilgængelige streamingtjenester, og den virker helt uden tab af hastighed på nogen måder. Jeg har desuden testet Unlocator på mange forskellige enheder, her i blandt Apple TV, et Samsung TV og naturligvis computer og tablet – og på ingen af disse enheder, var der nogen form for lag.

Unlocator understøtter stort set alle enheder
En af årsagerne til Unlocators enorme succes, skyldes deres eminente tilstedeværelse på stort set alle tænkelige enheder. Når en service virker på alle typer af enheder, bliver den bare meget sjovere at arbejde med. Unlocator understøtter blandt andet OSX, Ubuntu, alle Windows-versioner og alle spilkonsoller som Wii, Playstation, Xbox mv. samt selvfølgelig alle Android telefoner og tablets og alle iOS telefoner samt tablets, derudover understøtter Unlocator også stort set alle nyere Smart TVs og medieafspillere.

Udover at have en fantastisk dækning af enheder, så er Unlocator også gået skridtet videre og har lavet udførlige guides til alle enheder, det betyder at det er umådeligt nemt at sætte op, selv med meget sparsom IT-viden. Det forholder sig straks helt omvendt, hvis du prøver at arbejde med en normal proxy-server, med dertilhørende manuel DNS-opsætning.

Du skal ikke installere noget som helst!
Unlocator kræver ikke at du installerer nogen form for enhed, du tilmelder dig blot på websitet og registrerer hvilke enheder du har. Herefter får du en specifik DNS og vejledning til hvordan du aktivere og bruger denne på din enhed og det er uanset hvilken enhed der er tale om, alle bærer udførlige guides.

Understøtter over 150 streamingtjenester
Unlocator understøtter et godt stykke over 150 streamingtjenester, det er i sagens natur rigtig mange og langt flere end hvad vi normalt har adgang til i lille Danmark. Det betyder også at der åbner sig en helt ny verden inden for streaming, når man benytter sig af Unlocator – du har adgang til verdens streamingindhold og ikke blot Danmarks.

Og det bedste af det hele er at det naturligvis er fuldt ud lovligt, at streame indhold der ellers ikke bør være tilgængeligt for dig.

Er Unlocator gratis?
Nej – Unlocators største minus er helt klart at servicen ikke er gratis, omvendt er servicen så god at den absolut er pengene værd. Det koster dig små 27 danske kroner inklusive moms. Hvis du vælger at binde dig for en længere periode, bliver det naturligvis billigere. Men tjenesten kan også blot køre som en månedlig ydelse, hvor der bliver hævet hver måned indtil der opsiges.

 

Gå til Unlocator her

  • hvad hvis man bor permenent i Thailand kan man også bruge unlocator?, hvordan får man så tv pakkerne fra, eller hvor køber man dem hvis man skal have alle de tv kanaler iviser overstående og hvor meget vil det koste.

    Lycky

Skriv en kommentar