Vælg en computer på abonnement, der understøtter dine behov

Vælg en computer på abonnement, der understøtter dine behov

I en tid hvor computeren nærmest er en nødvendighed for at kunne arbejde, fungere socialt og holde styr på alt det praktiske i ens privatliv, har der været overraskende få alternativer til at købe computer. Næsten alle har været igennem det: at hive den store pengepung frem og købe en computer. Men det er ikke alle, der nødvendigvis har plads i budgettet til at smide flere tusinde kroner efter en computer.

Det ved den danske IT-virksomhed Duka, som netop har lanceret et helt nyt produktsortiment, hvor man bl.a. kan vælge leje af computer. Og det er tilmed helt uden binding eller oprettelsesgebyr. Og mens det for nogle kan betale sig at købe, kan det også for mange bedre betale sig at leje en computer. Er du typen, der bare gerne vil have en computer, der virker og der ingen bøvl er med, kan du med god grund leje en computer fra Duka, der giver dig ro i sindet med fuld garanti i hele lejeperioden. Har du fortrudt leje af din computer eller ønsker du blot en anden model, kan du til enhver tid helt uden ekstraomkostninger opsige din leje af computeren.

Se mere her

Lej en computer og få en ny når du mest trænger til det

Mens mange lejeaftaler af computere oftest falder til jorden, når man tænker over, hvor lang tid man skal have computeren. For når en computer bliver 3-4 år gammel, giver det ofte ikke mening at betale den samme pris, som man gjorde til at starte med for leje af PC’en. Det var en problemstilling som Duka hurtig genkendte og var indstillet på at finde en løsning på.

Vælger du at leje en PC hos Duka kan du med ro i sindet fortsætte din leje af computeren. De giver dig – helt kvit og frit – en helt ny computer hvert 3. år, så du er sikker på at have en computer, der følger med udviklingen.

Vælger du at leje en PC uden udbetaling slipper du ikke kun for alle bekymringerne om din computer nu pludselig går i stykker udenfor garantien eller om du nu har valgt den rette computer.

Få hjælp til din computer

Den evigt udviklende tekniske verden betyder tit, at selvom man er vokset op med computeren, kan man ikke længere vide sig sikker på, om man kan løse alle tekniske udfordringer, man møder.

Den udfordring tager Duka sig af. Med over 10 års erfaring med IT-support til private. Af den årsag tilbyder de også Supportpakken til 99 kr./md. Supportpakken giver ubegrænset telefonisk IT-support med mulighed for fjernsupport. Vælger du at leje en computer med Supportpakken får du tilmed 50 kr./md. i rabat på din lejeaftale.

Skriv en kommentar