Vi vil streame i påsken

I morgen er det skærtorsdag, som er starten på en række helligdage, der betyder at mere eller mindre alle har en lille håndfuld dage fri. De dage kan bruges på påskefrokoster, på at sove længe, på familiebesøg og meget meget andet.

Mange vil sandsynligvis også bruge dem til at så streamet nogle film og ikke mindst serier. YouGov har lavet en undersøgelse for Viaplay, og den viser af 16%  af alle ikke vil undvære at kunne streame i ferien – hvis man spørger de unge mellem 18 og 34 år er det omkring hver tredje.

Generelt er helligdage og ferie højtid for at streame, da det er her vi kan bruge lidt ekstra timer på vores yndlingsserie og binge watche hele sæsoner, uden at blive forstyrret af irriterende elementer som arbejde eller skole.

Desværre er der ikke premiere på nogen nye voldsomt spændende serier i disse dage, men det betyder ikke at der ikke er masser af kaste sig over. Hvis du eksempelvis ikke allerede er i gang med Billions på HBO kan det kun gå for langsomt. Better Call Saul er også i fuld gang på Netflix for blot at nævne et par stykker.

 

Skriv en kommentar