Sådan ser du ViaPlay på din Android-enhed

ViaPlay er Viasats store sats på streamingfronten og det er lykkedes dem ganske godt. I hvert fald har ViaPlay på kort tid fået opbygget sig en stor brugerskare og dette skyldes uden tvivl også deres understøttelse af enheder, som er lige i skabet. Du kan læse vores anmeldelse af ViaPlay her eller læse resten af artiklen, hvis du ønsker hjælp til at få ViaPlay på en af dine Android enheder.

ViaPlay har deres egen applikation til Android-enheder og det gør installation og opsætning legende let. Du kan derfor være i gang med at nyde ViaPlays indhold, inden for få minutter, ved at følge denne guide.

  • Log ind i Play butikken også kaldet ’Play Store’.
  • Søg nu efter ’ViaPlay’ når du har fundet ViaPlay-appen, installerer du den på din Android-enhed, når installationen er færdig får du beskeden ”ViaPlay er installeret”.
  • Gå nu ud af Googles Play igen.
  • Find nu ViaPlay applikationen blandt dine andre apps.

ViaPlay skulle nu være korrekt opsat på din Android tablet eller Smartphone. Hvis du ikke ønsker at bruge ViaPlay applikationen, kan du også blot logge ind igennem din smartphone eller tablets browser. Vi anbefaler dog at du benytter applikationen, da det giver en langt bedre brugeroplevelse.

Du kan også læse vores guide til at se Disney Plus i Danmark

  • Hej alle. Jeg har brug et råd; min familie og jeg skal til Sydafrika & Madagaskar i en mdr. Hvilken tjeneste kan i anbefale til at se film med – på en tablet med android?

    • Hej Morten,

      Det kommer helt an på jeres smag i film 🙂 Netflix er som udgangspunkt godt, da udvalget er godt og varieret og så er der en masse til børnene. Andet alternativ, er YouBio, hvis der skal være dansk tale/undertekst på. Her er der også et bredt udvalg af film og serier. ViaPlay kan i også bruge, men Viaplay er ikke lige så spændende for jeres børn. Nu kommer det selvfølgelig an på hvilken alder de har, men som udgangspunkt er Netflix og Youbio det der passer bedst, til en børnefamilie hvor der også er plads til noget, for de voksne. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke ved om det har noget at sige at i prøver at streame Youbio fra Afrika, men Netflix kan i hvert fald håndtere det.

Skriv en kommentar