Sådan ser du ViaPlay på din Xbox 360

Har du en Xbox 360, kan du hvis du er er Xbox Live Guld-bruger, få adgang til ViaPlay direkte fra din Xbox. I denne guide viser vi dig hvordan.

ViaPlay havde været noget tid på markedet, før end de begyndte at understøtte de gængse konsoller, noget som netop Netflix har fået stor ros for. Det har ViaPlay uden tvivl lagt mærke til og de har lyttet til forbrugerne. Først åbnede de op for ViaPlay på Playstation 3 og sidenhen kom der også understøttelse for Xbox 360 konsollen.

”Xbox 360 findes i dag i tusindvis af danske hjem, og som Nordens førende onlinetjeneste er det naturligt for os at kunne tilbyde Viaplays indhold på en førende spilkonsol og fortsætte med at udvide tjenestens tilgængelighed”, udtaler Viaplays direktør, Niclas Ekdahl.

Du kan få ViaPlay gratis den første måned
Første måned du benytter ViaPlay, betaler du intet for servicen, det vil med andre ord sige at du kan sætte det op på din Xbox 360 og prøve det af over en hel måned, før end du beslutter dig for om du vil beholde servicen. Herefter koster ViaPlay 79 kr. per måned.

Sådan gør du

  • Slut din Xbox 360 til din bredbåndsforbindelse, dette kan være med et kabel eller igennem Wifi.
  • Tjek at du er Xbox Guld medlem, hvis ikke, skal du først oprette en Guld-profil.
  • Find ViaPlay applikationen på din Xbox 360 og log ind.
  • Har du ikke allerede en ViaPlay bruger, skal du først oprette dig som bruger.

Skriv en kommentar