Waoo lancerer streaming TV

Det kan godt være, at Waoo laver nogen af de mest elendige og irriterende reklamer man kan forestille, men de har et solidt produkt, og nu bliver det endnu bedre.

I forvejen er Waoo blandt de udbydere, der tilbyder de bedste og højeste hastigheder. Sidste år blen Waoo eksempelvis kåret til at være den bedste udbyder, når det kommer til at se Netflix.

Netop streaming er noget der har stor betydning for Waoo, og i fremtiden får det endnu større betydning. I en pressemeddelelse har de nemlig afsløret, at de kommer med nogles streamingpakker, der kommer til at være i markedets absolut bedste kvalitet.

Den helt store nyhed er, at streamingpakkerne vil blive tilbudt til alle kunder på markedet, og ikke kun dem der kan få Waoo i forvejen. Waoo er ejet af energiselskaberne er kendt for at have fibernet, der kan yde meget høje hastigheder, og dermed kan der skrues op for kvaliteten.

Man behøver ikke have fibernet for at kunne modtage deres kommende streamingtjeneste, men jo højere hastighed jo højere kvalitet. Waoo bliver udbudt af nogle energiselskaber og derfor er det heller ikke alle, der kan få det, og det er dem de nu vil forsøge at ramme.

Waoo har endnu ikke afsløret hvad pakkerne kommer til at indeholde, hvad de kommer til at koste og hvornår de bliver tilgængelige.

Skriv en kommentar